Login
Register
startmenuen

Kølemidlet strømmer ind i radiatoren ved hjælp af rørene

Varmeapparatet til opvarmning eller varmeveksleren anvendes i stort set alle områder, hvor gensidigt påvirker energistrømme. Dette fænomen forekommer også under hætten; For eksempel i køleren, oliekøleren og klimaanlægget. Princippet er, som følger: to energistrømme, men forbliver adskilt af et mellemrum. Du kan derfor fortsætte med at opretholde deres materialesammensætning. Kulde og varme, ved hjælp af en mellemvæg, der interagerer af et materiale, som kan overføre disse stater.

 Luften i retning mod den ydre del af disse vægge strømme, der gengives af vinden mobil. Kølevandet fra motoren bringes til ca. 80 ° C og opvarmer rørene. Derfor varmen gør luften er koldere. Lufttemperaturen overføres vandpartikler i luften for at fjerne varme fra røret. Når dette sker, kan vandet i røret slippe af varme fortsatte med at modtage. Dens tryk reduceres derefter og det køler. Den mest effektive er varmeveksleren, de store mængder energi udveksling samtidigt. Denne proces er identisk i alle områder, uanset anvendelsen af ​​energistrømme. Det giver mulighed for udførelse af forskellige områder af energi, uden hvilken det er fremstillet. Denne energi, klar til at blive brugt på andre områder. Således generatoren ikke er i drift, og forbrændingen vil ikke producere yderligere kraft.

På denne måde bliver kølevandet tilføres gennem energi af motoren, der er nødvendig for drevet. At drage fordel af denne metode er varmesystemet. Som for driften af ​​klimaanlæg, der forlader den eneste enhed der kræves yderligere energikilde luftkompressoren. I vores online shop finder du et bredt udvalg af reservedele (f.eks ekspansionsbeholder, blinklys, flasher relæ, sæler, ekspansionsventil) for de fleste bilmærker.

yderligere