Login
Register
startmenuen

Ledlejer i vores butik

Hver af hjulophænget med samlinger akser udstyret i overensstemmelse med de styrende aksler. De bestemmer retningen og den nødvendige støtte til hjulene. Støtten kommer fra oven, mens orienteringen er sikret i en fri måde. Derfor, hvert hjul kræver to aksiale led. Den nedre suspension artikulation udpeges, medens den øvre rallino kaldes. De er bundet til opbevaringslegemet af hjulet og akslen.

Den dobbelte design gør styringen af ​​hjulene muligt, selv med tung last, da den anden fælles påtage sig en del af belastningen af ​​den første. Det er logisk at konkludere, at akserne streger er i konstant samarbejde og der bør derfor fastholde det påvirker både. Men de viser ikke den samme grad af slitage og deres udskiftning må ikke forekomme på samme tid. Udskiftning mener ingen foreløbig beslutning om de to, der skal ændres. Derfor er det altid nyttigt at have både tilgængelig, fordi der ofte er de markedsføres sammen. Den eneste forskel ligger i deres position i forhold til hjulleje. Før demontere både kabinetskruer af hjullejet skal fjerne. Det er møtrikker og bolte med selv-fastsættelse som skal udskiftes sammen med rallino. Bare rolig, vil de blive tilbudt sammen med rallino i form af sæt.

Den rallino skal udskiftes, hver gang spillet er for stor. Det er farligt, hvis du kan høre høje lyde, der kommer direkte fra rallino ved manøvrering i snævre hjørner. Imidlertid kan en sådan støj også være forårsaget af andre elementer i suspensionen. når støjen i de skarpe sving forekomme i alle tilfælde, ved du, at en af ​​de mulige årsager kunne være rallino defekt. Uanset mærke du er interesseret, vi er stykker af fremragende kvalitet dele fundet (for eksempel, varmevekslere, konvektorer, tandremme, tænding modul, osv) til en meget rimelig pris.

yderligere