Login
Register
startmenuen

Online butik med de bedste priser på bil reservedele

Brug for reservedele til din bil? Leder du efter kvalitetsprodukter til rimelige priser? Du ønsker at få delene hurtigt bestilt og betaling skal være enkel? I dette tilfælde har du fundet det rette sted! Det er en virksomhed-typen post-ordre og meget overkommelige priser, tilbyder alt hvad du kan få brug for din bil.

Vores katalog indeholder de fleste af komponenterne: drivaksel, distributør, bremse diskdrev, etc. Alt hvad du behøver for at sikre en smidig afvikling af din bil! Vores service dækker de fleste modeller på markedet. Ikke kun kendte mærker som Mercedes-Benz eller VW. Hos os kan du bestille alle reservedele til næsten alle bilmodeller. Vi er ikke kun tilbyde reservedele til nyere modeller, men også for ældre.

Forgængeren for nutidens magt vinduer blev først introduceret i 1926 og anvendt ved hjælp af et håndsving med knop. Hans anmodning var nødvendig på grund af evnen af ​​biler til at rejse langt større afstande end tidligere, og derfor er det nødvendigt for en anordning til beskyttelse mod regn. Før denne periode mange biler, der ikke er udstyret med sideruder. Indførelsen af ​​vinduet regulator er i stedet på grund af behovet for at lade frisk luft i kabinen, at på grund af vinduerne, er det blevet et lukket rum.

Nogle modeller er udstyret med folde vinduer, for eksempel, franske biler produceret efter 1945 vinduer, men blev straks anset for at være meget mere praktisk og bekvem løsning. Den består af en krumtap forbundet med kablet, der har den funktion at øge eller mindske sidevindue postkontoret. Til dette formål, er indersiden af ​​døren til tandhjulsudveksling installeret, der giver dig mulighed for at beskæftige sig med en stor mekanisme lethed. Denne teknik er stadig i brug i dag. Den eneste nyhed er brugen af ​​en elektrisk motor til dette formål. Vindue magt er blevet installeret for første gang i 1941 i et af Ford-modeller.
 Nogle europæiske producenter som BMW og Mercedes, har vedtaget den i begyndelsen af ​​50'erne. Dette gør det muligt at styre placeringen af ​​vinduet med en lille knap. En sådan styreenhed er normalt placeret i midterkonsollen eller på armlænet af sidedøren, i umiddelbar nærhed af håndtaget. Mekanismen har også nogle sikkerhedsfunktioner. Blandt dem er den funktion af rammerne beskyttelse, hvorigennem flytter vinduet, når der ikke er nogen barriere mellem glasset og rammen. Endvidere når vinduet når sit højeste punkt eller lavere, motoren slukkes automatisk.

svigt af vinduet regulator er oftest forårsaget af uregelmæssigheder i arbejdet i bilindustrien elektriske system eller rive gennem gearene. For at rette det, du har brug for at fjerne den indvendige foring af døren. I vores online shop finder du et bredt udvalg af reservedele (f.eks gangbroer, blinkende relæer, bremsetromlen, ekspansionsventil, generatoren generator) til de fleste bilmærker.

yderligere