Login
Register
startmenuen

Hvad skal bære på den sølv kjole?

Når du ønsker at tiltrække opmærksomhed til en fest, sølv kjole - en sikker indstilling. Selvom metallisk skinnende skygge sikker på at gøre alle hoveder igen til dig efter, dette tøj ser klassisk elegant. Men den kjole sølv omgivet af sin ejer en aura af elegance og vulgaritet ikke græder, ved du, at du kan bære med sig. Udvælgelse af tilbehør til sådan en iørefaldende element garderobe - ikke så let, som det måske ser ud. Men hvis du tillader kjolen til at være omdrejningspunktet for ensemblet, og ikke bære tilbehør overspænde opmærksom på dig selv, vil du oprette en spektakulær og elegant udseende uden besvær.

Overvej materiale

Selv sølv kjole næsten altid fanger øjet, nogle struktur gør det til en endnu mere slående. Derfor er det meget vigtigt at overveje materialet, når de planlægger de resterende dele af ensemblet. Sølvfarvet kjole med pailletter skinnende af sig selv, så det kræver ikke en lang række ekstra tilbehør. Clutch enkelt design og klassiske høje hæle neutral farve er nok til at skabe et afbalanceret look.

Kjole fra sølv satin er også ganske glimrende, men dens udstråling blødere og mere behersket. Dette gør det muligt at vælge tilbehør i lyse farver for at tilføje farve accenter så godt.

Sølv bomuld eller jersey kjole giver plads til eksperimenter med masser af tilbehør. Sat på et bælte, tørklæde eller sjal til opnåelse smag og lysstyrke langs.

Vælg enkle smykker

Sølvfarvede kjole og så lyse nok, så du ikke behøver prangende smykker til at dekorere ensemblet. Det er bedre at vælge de simple elementer, der understreger skønheden af ​​kjolen. Smykker med diamanter, cubic zirconia og rhinestones er ideel, fordi den samme stil af tøj med sølv nuance.

Hvis du foretrækker at sænke lysstyrkeniveauet, prøv mørkegrå tilbehør der giver sølvfarvede kjole casual look. Stud øreringe - et godt valg, de ser enkel og elegant. På den anden side, hvis kjolen er temmelig enkelt snit, bomuld eller trøje, mere prangende øreringe - lange hængende eller i form af dråber - vil tilføje visuelle interesse så godt. Som noget resultat, slid massiv strop eller ring cocktail komplementær nuance.

monokrom option

For at skabe en elegant fremtoning seksuel omgang sølvfarvede kjole omdrejningspunkt element monokrom ensemble. Denne indstilling er ikke kun i fuld overensstemmelse med de nyeste modetrends, men også visuelt gøre dig højere og slankere.

Bær kjolen med strappy sølv sandaler med høje hæle og tage posen farve sølvmetallic. Selvom du kan vælge at dekorere med ægte eller syntetiske diamanter, almindelig sølv også egnede, især hvis du foretrækker en afdæmpet stil er afslappet. Cool aften bør supplere ensemblet med sølv sjal eller kappe.

lyse valgmulighed

Hvis en monokrom tøj virker for kedeligt, skal du ikke være bange for at kombinere elementer af en sølvskinnende kjole med lyse farver. Men sørg for, at tilbehøret ikke aflede opmærksomheden fra kjolen, vælge en farve der ligner den iskolde sølv nuance. Blå og kølige lilla toner øge skønheden i den sølvfarvede stof og smukke fortynde sin sort-hvid.

Udelukkende vil se spektakulære sølvfarvede stof i kombination med en lys blå eller lilla sko. For mere elegant påklædning, tilsæt mere mørkeblå taske og smykker med ametyster eller safirer.

yderligere