Login
Register
startmenuen

Fra hvad de skal bære gul læderjakke

I efteråret så ivrige lyse og mættede farver, så tøv ikke med at vælge overtøj usædvanlige farver. En god løsning ville være, for eksempel, en stilfuld læderjakke gul. For daglige billeder kan du vælge den model citron eller sennep farve, og dristige damer kan bære en jakke mættet gul eller gylden farve.

Det kan synes, at båndene være ganske vanskeligt med sådan en jakke farver, men det er ikke. Det viser sig, at i betragtning af den rigtige følgesvend af tingene kort gul læderjakke kan endda være en del af en vidunderlig forretning sæt. I dette tilfælde er det bedst at kombinere med en gul-brun, grå eller sort. Denne kombination er gavnlig højdepunkt skønheden i jakke og lave et billede i det omfang forbeholdes. Put hvid ærmeløs bluse med en blyant nederdel i grå og sort båd, eller bare ankel. Sort læder taske vil hjælpe dig med at opnå det ønskede resultat.

Ikke mindre interessante ensembler vil modtage, når du opretter billeder i hverdagen afslappet stil. Jeans Neutrale farver og monokromatisk skjorte ser godt ud i ensembler med sådan en lys skjorte. Du kan vælge om du ønsker at bede en plaid skjorte. Skinny jeans mørkeblå farve vil perfekt blanding med rødbrune skjorte og sort og gul boks læderjakke, sort læder jakker. Komfortable sko eller støvler vil give komfort og gøre billedet komplet. Hvis du ønsker at sætte på et tørklæde, tage et kig på produkterne af sennep eller rødbrun. Det er vigtigt, at du ikke vælger fusioneret med sjal jakke.

Kombinationen af ​​hvid og gul kan fylde billedet af lethed og romantik. For at opnå den ønskede virkning, tage den gule jakke og hvide bukser eller skørtet. Hvis du ønsker, kan du hente og hvid skjorte eller tunika skæres fri, men i dette tilfælde bunden skal være en mørk skygge. Egnede heri, for eksempel simple cowboybukser. For at skabe en festlig aften sæt kan suppleres at komme sammen i gul-hvid farve ordningen med sølv tilbehør. Pumps og kobling stilfulde sølv farve er bedst i billedet.

yderligere