Login
Register
startmenuen

Korrekte teknik sminke

 

Alle kosmetik bør anvendes kun på massage linjer - det er den mindste spænding i huden. Ellers vil du strække huden på daglig basis og bidrage til for tidlig rynker.

    Anvend alle kosmetiske produkter skal være med fingerspidserne - uden at strække og uden selv at noget pres på huden.
    Pensel skal være rolig og fingerspidserne glide jævnt langs overfladen af ​​huden.
    Hvis cremen er tæt nok eller hud er meget tynd, såsom omkring øjnene, kan cremen påføres lys klappedyr bevægelser. Det anbefales at gøre ringfingeren, fordi det er de svageste, er det vanskeligere at lægge pres på huden for meget. Men personligt foretrækker jeg at gøre det på den midterste finger, da jeg har en let hånd, og jeg var godt i kontrol af trykkraften med enhver finger.

Husk de grundlæggende massage linjer er ikke svært - næsten alle linjerne gå fra ansigtet centrum til periferien. Kun i området under øjnene af det modsatte - fra den ydre øjenkrog til indersiden. På den forreste overflade af halsen kosmetik påføres nedefra opad og på siden modsat - oppefra og ned.

For at ligne ansigtet, fordi der i dette område af huden er tyndere, er mindre drevet af halsen hud er nødvendig, og mister derfor sin elasticitet og bliver ældre hurtigere end en person.

yderligere