Login
Register
startmenuen

Kjole Sommer 2017 Tendenser og tips

 Slåbrok er anderledes kun lys, kun dem, der skaber og er for det meste uden ærmer. Kjole er generelt lysere.
Dette er ideelt for varm sommer. I shorts eller slim bukser ben er ikke meget komfortable med. En kjole brændt, mens du går. Tendensen til sidst ændrer i længden gulvet. Den maksimale længde af billedet tilføjer en særlig attraktion.
Det bliver straks yndefuldt. Tendensen vil klæde plisseret materiale. Men kjole stilarter påvirket hjerterne hos mange mennesker, fordi åbenhed og naturlighed. Kjolen vil være egnet valgfri aften. Silhouette i dette tilfælde kan være i form af A. tendens og påklædning er designet i græsk stil.
De er oppustet talje. Disse modeller er at foretrække at bære sko med meget høje hæle. Ideel til denne mulighed er egnede og romerske sandaler. En aften kulde kan smide stjålet af lyse materiale, hvilket gør billedet mindeværdige og at supplere det.

De fleste designere er enige om, at skjule skønhed af den kvindelige krop - dette er den virkelige forbrydelse. Derfor foreslår de at være opmærksom på sol kjoler med høje slidser viser velformede ben og give folk mulighed for at nyde skønheden. Ansigtsmaling luften og hjælpe kvinder til at klæde med tynde stropper.
Sådanne varianter generelt foretrukket, meget sensuel og romantisk karakter. Du kan købe sommerkjole asymmetrisk, hvilket er endnu tilbage længden. Også meget populære modeller af flere lag, stilarter kjole med blomster print. I dag er farven af ​​særlig betydning. Det er nødvendigt at opgive den model, leopard, som det ser udfordrende.

yderligere