Login
Register
startmenuen

bil bremser. Princippet om drift og vedligehold

Bil Bremser - en ting nødvendig, og de kom op med ikke gjorde kujoner. Lad os tale om bremserne på bilen og se på, hvordan de fungerer og betjene.
Princippet om driften af ​​køretøjets bremser

Princippet om driften af ​​en bremsesystemet enkel. Føreren, ved at virke på bremsepedalkraften passerer gennem en række enheder på hjulbremserne, hvilket på sin side påvirker bremseskiver, puder presset mod ham og dermed stoppe deres rotation og dermed køretøjet som helhed.

Ideelt er hver udstyret med tre bremsesystemer: arbejde, backup og parkering. Udskiftning bruges i tilfælde af svigt af arbejdsmiljøet og parkering - parkeringspladsen.

Den mest almindeligt anvendte bearbejdning. Den består af en række enheder, der gør det muligt for føreren at reducere hastigheden ned helt stille. Det omfatter bremser (skive, tromle), bremse hovedcylinder, bremse servo og kontrol bremsevirkningens. Plus linje med bremsevæske.

Brugte dele af hjulbremserne - denne disk. Bremsemekanismen er anbragt i en hjulkasse, som kræver yderligere kanaler i kroppen og drevet til at sprede varme. Hæfteklammer skivebremse mekanisme er opdelt i faste og flydende.

Når der anvendes en fast caliper er stift forbundet med understøtningen. To stempler er anbragt i huset beslag på begge sider af bremseskiven og presses mod bremseklodserne det, hvorved der skabes et bremsemoment. flydende disk parentes er opdelt i glidende og den såkaldte Mark II. I begge typer af en eller flere stempler virker på den indre bremseklods. beslag bevægelige legeme presser den anden.

I dette skema har flere fordele: mindre dimensioner mellem bremseskiven og buen derfor denne type caliper er egnet til ophængning med små eller negative værdier af den kørende skulder; reduceret bremsevæske opvarmning i fravær af sine forsyningslinjer i nærheden af ​​bremseskiven.

yderligere