Login
Register
startmenuen

Valget af en ortopædisk pude

Anatomi af kroppen er sådan, at hovedet for komfortabel søvn absolut brug for liggende øget støtte for ikke at vende ryggen. Og så de gamle egyptere opfandt en rektangulær træfod, mod hvilken hovedet markedsføres under søvn.

A Europæiske rejsende i det XIX århundrede, en gang i Japan var så overrasket ved synet af en sovende japansk kvinde tilbøjelig til at nyde med en pude træ panel, som beskrevet i detaljer, hvad han så i dagbogen.

Men i Europa har vi overtaget, og længe holdt ud af konkurrencereglerne Pillow Place fjer og dun.

Husk det gamle gåde: "Hvad er blødere end noget andet," En Hand. Hvad kan også være, de bløde puder, mange, især børn (de har den mest sunde instinkt), placeret under kinden, foldede sine hænder. Så noget i sengen er ikke nok? Måske stivhed?

Moderne ortopædisk pude en rektangulær form langs en af ​​de lange sider af den fortykkede pude hvis størrelse er valgt i henhold til bredden af ​​skulderen.

I århundreder, sovende mennesker sat lige ved en pude under dine skuldre. Faktisk bør den fortykkede kant af puden kun røre hans skulder. Roller understøtter hoved og hals under søvn i en naturlig position, lindre nakkemusklerne og fremmer ordentlig vejrtrækning. Udviklere går fra tanken om, at, mens behov for at sove i støtte, er ikke så meget i hovedet som halsen. Hvis den forkerte position under søvn hoved nakkestøtter og halshvirvelsøjlen bøjet. Dette kan forårsage hovedpine og andre lidelser.

Det skal bemærkes, at ingen af ​​tyveri ikke kan helbrede osteochondrose. Derfor mirakler helbredelse fra puden venter ikke det værd. Alligevel lindre smerter og forbedre tilstanden kan vælges passende puder.

yderligere