Login
Register
startmenuen

Kvinders bluser: hvordan man ikke skal lave en fejl med et valg?

 

Kvinder gør flest fejl med en ikke-standard tal. Den stil, der passer en kvinde yndefuld, selv om matchet til størrelsen ikke passer en kvinde med frodige bryster eller brede hofter. Derfor vil vi dvæle ved, hvordan at slå funktionerne i figuren og ikke bukke under for fristelsen til at købe en smuk, men absolut ikke nødvendigt for dig bluse.

Kvinder med smarte hofter er heldig. De kan tydeligt se taljen. Hvis du har brede hofter med smalle skuldre, kan du aflede opmærksomheden fra dem med en bluse af en pastel nuance, nødvendigvis monteret, som vil blødgøre disharmoni mellem hofter og smalle skuldre. Det kan være en bluse-safari i hvid eller sand farve med små knapper og et tyndt bælte i taljen.

Hvis du og dine skuldre og hofter er smalle, så undgå bluser med V-hals og en dyb halsudskæring. Det er bedst at bruge, når der dannes dit billede af en bluse med en udskæring eller simpel oval. Det er ønskeligt at undgå direkte nedskæringer, men asymmetri og ekspansion til toppen eller bunden, tværtimod er velkommen.

Massivitet, som er knyttet til de brede skuldre, kan glattes med en bluse, der lægger vægt på talje og hofter. En lang udstyret bluse med et bælte af kontrasterende farve eller en bred bluse med en stor halsudskæring, der falder på den ene skulder, men bundet på båndet kan hjælpe dig.

Den fulde taljen, at mange kvinder klager over vil "forsvinde", hvis du fokuserer på brysterne, at vælge en bluse, der strækker sig under brystet. Det vil se godt tunika af blødt stof. Eventuelle tætte, kraftige stoffer vil ikke arbejde for dig. Må ikke bære stramme bluser, der forklarer alle dine rynker og for stor, så for ikke at vende din figur til en uformelig én. Glem alt om stropperne på toppen af ​​bluser i taljen området. Det er bedre, hvis den model af blusen forudsætter tilstedeværelsen af ​​et bælte på hofterne.

Uanset hvilken figur du har, kan det være lidt justeres ved at købe den rigtige bluse, der vil gøre dig stilfuld, sagligt, romantisk, et ord som du ønsker at være for dig selv og andre.

yderligere