Login
Register
startmenuen

At vælge den rigtige madras - garanti for sundhed

De fleste af ca. 57%, står over for det samme problem - i det område af smerte i ryggen eller rygsøjlen. Og grunden til dette rod er ikke arvelige sygdomme, og ikke engang i den manglende bekymring om hans fysiske sundhed, selv om det spiller en rolle. Grunden ... ret valgte madras. Ja, det er det møbel, som vi bruger omkring en tredjedel af sit liv, og er kilden til vores problemer

Madras ikke kun påvirker den fysiske tilstand af den person, og hans helbred, men også på humør og ydeevne. Endelig, for at fungere normalt i løbet af dagen, vores krop har at få mindst et par timers hvile. Og hvis det er muligt, Holiday hængende eller overdrevent fast madras?

Dårlig madras, læger advarer, hvilket fører til kroniske sygdomme: rygsmerter, iskias, gigt, kredsløbslidelser, søvnløshed, allergi, astma. En god madras er i stand til at tilbyde ejeren optimale betingelser for rekreation, sund nattesøvn, og som et resultat - et langt og produktivt liv.

Åh, forståelse af stedet for en madras i et menneskes liv kommer ikke med det samme. Jeg henviser i dette tilfælde til en personlig oplevelse.

sov min mand og jeg på gulvet, på madrasser, opgav tidligere lejere i de første måneder af indvandringen i døve mangel på penge ånd. Da vi fandt et job, jeg straks købt i en butik Ikea seng og madras. Så det virkede som en anstændig budget indstilling. Men billige - ikke altid godt. Madrassen var så hårdt, at kun seks måneder har vi følt det på bagsiden.

At købe en ny madras, fordi manglen på ekstra ressourcer, vi har ikke. Nu forstår jeg, at for at spare på dit helbred - vores egen fare.

yderligere