Login
Register
startmenuen

Varm eller kold aircondition

I den forbindelse er det værd at bemærke, at klimaanlæg er "kold" og "varm". "Kold" klimaanlæg er kun i stand til at køle luften i modsætning til sine "varme" modstykker, der kan blive varme luften, og samtidig spare 65% af energien.

"Warm" klimaanlæg med varmepumpe under anvendelse af funktionen når kompressoren bevirker kølemidlet til at cirkulere i den modsatte retning og overføre varme udeluft ind i rummet. Effektivitet i forhold til forbrugt energi er 300-340%.

"Cold" er normalt på 100-150 dollars billigere, "varm", men i offseason, når centralvarme endnu ikke er inkluderet eller har slukket, opvarmning funktion er meget nødvendigt.
Valg konditsioneraVybor mærke klimaanlægget.

Efter bestemmelse af typen af ​​enheden og dens magt, er at bestemme producenten af ​​klimaanlægget, det er ingen hemmelighed, at dette ville afhænge af kvaliteten og holdbarheden. Spørgsmål diskussionsgrupper mærker altid delikate og ofte diskutere fordele eller ulemper ved et bestemt mærke begrænset til innovativ udvikling af en bestemt producent.

Testet i alle sektorer af livet generelt, om, at de dyrere og bedre arbejdsmiljø, og når du vælger et klimaanlæg. Der er nuancer af salgspolitik i den ene eller anden producent, der påvirker prissætningen, men det generelle princip forbliver.

yderligere