Login
Register
startmenuen

Former og typer af penne

Trods den generelle edb, overgangen til elektronisk dokumenthåndtering, udvikling af internettjenester til udveksling af skriftlige meddelelser og tekniske landvindinger inden for information fiksering, god gammeldags pen ikke aflevere deres positioner. Forestil dig liv og arbejde mange mennesker uden denne enkle og fælles skrivning instrument er ikke mulig. Uanset hvor hurtigt teknologi udviklet sig fra "analog" bogstaver menneskeheden vil ikke give op i lang tid. Og sammen med det der er et behov i stierne.

Af den måde, siger "pen", mener vi en pen, der er en enhed, hvor trykfarve fra reservoiret bygget i det kommende stylus. Den traditionelle betydning af ordet som et objekt til skrivning, som skulle dyppes i blæk, ikke brugt.

Der er underholdende statistik. 92% af verdens bruger penne. Hvis vi husker, at nylig verdens befolkning oversteg 7 milliarder mennesker, og i et år alle køber 4-5 penne, er det ikke svært at beregne de årlige markedsvolumen - mere end 30 milliarder solgte kuglepenne året.

I dag er markedet er et stort udvalg. Billige muligheder for dem, der blot ønsker at skrive avancerede design håndtag, "demonstranter" status og finansielle formåen, samleobjekter, af ædle metaller som et kunstværk ... Alle disse penne er helt anderledes, og design og funktionalitet, men de kan gøre én ting - efterlade mærker på papir.

De typer af håndtag til byggeri

På trods af at menneskeheden er konstant på at forbedre skriveredskaber, penne typer opfandt ikke så meget. Logisk set de første stål fyldepenne. Prøv at fastgøre pennen til blækbeholderen begyndte i midten af ​​det XIX århundrede, men for tiden eksperimenter mislykkes. Håndtag opnåedes upålidelige og det ikke skrive, derefter sprøjtede meget blæk, der forlader blots.

I 1884 var situationen korrigerede forsikringsmægler Lewis Edson Waterman. Efter at have savnet på grund af en mislykket håndterer lukrativ kontrakt (i det mindste, så legenden går), han satte sig for at udvikle en bedre skriftligt instrument. Waterman først indså, at for en jævn strøm af blæk nødvendigt at tilrettelægge tilstrømningen af ​​luft ind i tanken. For at gøre dette, brugte han de to kanaler mellem reservoiret og spidsen - den første "Book" blæk på den ene side, på den anden - luften i den modsatte retning. Waterman Pen ved moderne standarder, var primitiv, men for sin tid blev et kæmpe gennembrud. Hun har virkelig kunne bruge. Men ulemperne også manglede - fyldepen kun fungere ved normal atmosfærisk tryk, og for eksempel i en højde begynder at flyde.

yderligere