Login
Register
startmenuen

Hvilke dele værd at købe - nye eller brugte / har?

Dette er et spørgsmål af stort set hver ejer af bilen står, måske med undtagelse kun af dem, der udelukkende tjener på den officielle transport service og ikke hovedet scores sådanne bagateller som erhvervelsen af ​​reservedele ...

Ja, og så ikke altid. Alle vælger for sig selv. Nogle mennesker foretrækker at købe en brugt vare, tid-testet, men vær sikker på, at det vil vare i lang tid og uden klager.

Andre bilister er fråde om munden for at bevise, at den nye og eneste nye element kan sikre en ordentlig kvalitet. Begge har grund til at tro deres position er korrekt.

På den ene side, rigtig, godt, hvad mening at betaler for meget for en ny reservedel, hvis du kan købe det samme er ikke værre end i demontering. Efter alt, at prisen på nye emner er meget højere, nogle gange endda flere gange.

Dette gælder især for dem, der har skrivemaskine ærligt ikke meget ung, en slags favorit "gamle" 15-20 år-ty. Ikke alene er at købe en hest for at nye dele vil være for dyrt, så mere kan ske, at din telefonmodel, i princippet ikke længere producere de ønskede originale dele, fordi det er for længst ophørt.

Og hvad man skal gøre, hvis en ulykke indtraf, og den gamle bil havde brug for en lille "lappe"? Mulighed to - eller tage den kinesiske Ny analog, eller bede om hjælp på Autodismantling, og nogle gange nødt til at kigge efter den rigtige side, selv for dele i andre byer.

Ja, og det sker også. Så igen, hver mand beslutter. Selvfølgelig Kina er en ny analog. Men vil det virkelig betyder for mig? Hvis vi taler om bilindustrien, f.eks 90'erne, vi alle kender den høje kvalitet metaldele.
Hvilke dele værd at købe - nye eller brugte / u?.
Og de producerer nu, især i de fabrikker i Kina? Det søger at reducere produktionsomkostningerne, er det klart for enhver. Og som hvis resultatet ikke skulle betale to gange, også dette, glem ikke!

Derfor, for det meste erfarne bilejere stadig foretrækker at tage den oprindelige gamle reservedel end den nye kinesiske ukendt kvalitet. Især at vide, at folk kan købe og udskiftelige dele, dvs. dele fra et mærke til et andet og ligne.

Som regel dem med biler ældre end 10-15 år, godt klar over alle disse detaljer. Selvfølgelig, hvis du har en ny bil, og har mulighed for at købe en ny original reservedel, især for dyre biler, du kan altid søge efter forhandlere med optimal prissætning.

Utvivlsomt, erhverve det oprindelige element, er der ingen tvivl om, at det vil vare lang tid, og du og din bil, og du absolut ikke behøver at re-løn for samme reparation.

yderligere