Login
Register
startmenuen

Professionel rådgivning om valg af insekticider, vækstregulerende midler, fungicider

Fungicider er kemiske midler, der anvendes mod plantesygdomme, der forårsages af svampe. Også fungicider bruges til behandling af frø, for at ødelægge sporer af parasitære svampe, der findes i dem. Fungicider anvendes i landbrugssektoren er opdelt i kontakt og systemisk. Kontakt fungicider hæmme udviklingen af ​​patogene svampe og ødelægge deres stridigheder, når de kommer til overfladen af ​​planter.

systemiske typen fungicider bevæge sig gennem det vaskulære system af planter, fordi disse stoffer ikke kun forhindre BASF Agriculture, men også helbrede sygdommen, som er trængt dybt ind i plantevævet. Den mest passende valg for landmændene - at købe fungicider på hjemmesiden, i systemet af landbrugsprodukter butikker, samt via mail. Den insekticid er en kemisk for bekæmpelse af skadelige insekter, orme, æg, larver og deres ødelæggelse. Også den insekticid dræber insekter, der bærer menneskers og dyrs sygdomme, husstand skadedyr ødelægge og ødelægge væv, fødevarer og andre materialer. Insektmiddel metode til indtastning af skadeorganismer er opdelt i tre typer: tarm, pin-system.

Kontakt insekticid - dræbe skadelige insekter efter en ekstern kontakt. Intestinal insekticid - kommer ind i fordøjelsessystemet af insekter gennem magt organer, så kroppen metabolizes hurtigt giften og parasitten dør. Insekticid systemtype - dette er den mest effektive stof. Efter påføring af systemisk insekticid kommer ind i plante- beholdere og bevæger dem. Giftige plantedele bliver spist af skadedyr, og føre til deres død. De fleste insekticider handle om de skadelige insekter på mindst to måder.

Men der er solide insekticider og selektiv virkning. Vækstregulatorer stimulerer de vitale funktioner i anlæg, øge produktiviteten, forbedre produkternes kvalitet, styrke beskyttelsen af ​​kvaliteten, øge modstanden mod ugunstige betingelser for dyrkning - varme, tørke, forårsfrost tilbage, frost, pludselige ændringer i temperatur, jord vand-logging, og mere. Ved hjælp af stimulanser kan reducere de mange forskellige behandlingsmetoder fungicider i vækstsæsonen. Det bedste valg for landmænd - at købe vækstregulerende midler i systemet af landbrugsprodukter butikker, og selv med posten.

yderligere