Login
Register
startmenuen

Stretch lofter - hvad er det?

I hjertet af en strækning loft er et simpelt princip: stretch loft materiale mellem væggene og ordne det. Så gør broderi, strække stoffet i rammen. Det samme gjorde de gamle armeniere, der opfandt denne slags loft mange århundreder siden: de blev befugtet bomuldsklud og sikret den i denne stilling, når stoffet tørrer, er det stramt strakt, danner en glat overflade. Opfindelsen er blevet "genopfundet" af den franske i det sidste århundrede, men de har brugt de ikke-vævede materialer.
Er det muligt at selv installere det nedhængte loft?
 
Stretch loft - den eneste af lofterne, som ikke kan gøres alene. på strækningen loftet drift af enheden bliver nødt til at pålægge sagkyndige, som ved fremstilling af loftet og trække brugte værktøj og udstyr, vil køb af som koster mere end loftet af ordren for virksomheden.
Hvilke faktorer påvirke prisen på nedhængte lofter?

Afhængigt af tekstur af stof, loftet omkostningsstigninger i følgende rækkefølge: mat, blank, satin. Farven på loftet, hvis du ikke ønsker at sætte på det print, mest af alt, prisen er ikke påvirket. Den billigste - en konventionel flad odnourovnenvye lofter. Yderligere priserne stiger eksponentielt: to-niveau, tre-niveau, bølger, kuppel, etc. Jo større vinklerne i rummet, jo højere loft. Krumme sektioner af loftet forøger dens omkostninger. Tilstedeværelsen af ​​indendørs opvarmning eller gas riser fører til en stigning i omkostningerne loftet. Hver indbygget lampe eller lysekrone så behovet for at betale separat. Af den måde, bør dette punkt umiddelbart forhandle i selskabets kontor. Skrupelløse virksomheder lokke kunder lav pris og så viser det sig, at ophævelsen af ​​installatører lysekrone til at hænge tilbage bør kunden selv. Når en kunde ikke kan gøre dette, han skal betale direkte til installatører, ud over den aftalte pris.

yderligere