Login
Register
startmenuen

Maria Sharapova: Russisk tennisspiller aktive fodboldliv

Tennisspiller Maria Sharapova

April 19, 1987 verden blev oplyst ved at tilføje en mere mirakuløse baby, smuk, blond pige Masha, hvis skæbne har givet en sjælden mulighed for at blive en af ​​de mest berømte og glade piger på planeten, takket være hans hårde arbejde, udholdenhed og skønhed.

Født til sport

Arrangementet fandt sted i koldt, nordlige by, med flere romantiske og usædvanligt navn Niagan hvor pigen boede med sine forældre indtil 4 år, og hvor det kom fra, som grundlag for en fæstning sibirisk karakter og fatning. Indtil da Sharapov familie boede i Gomel. Men en frygtelig ulykke på kernekraftværket i Tjernobyl undermineret yderligere planer for sædvanlige livsstil og leve i deres fædreland og tvunget familien til midlertidigt at flytte til Sibirien.

Selvfølgelig efter den sydlige klima sikkert modstå den nordlige test var det ikke muligt, og den lille Masha blev for syg ofte, Sharapova taget beslutningen om at vende tilbage til syd. På dette tidspunkt familien har valgt at leve et af de smukkeste og dyreste byer i Rusland - Sochi. Det er i denne fabelagtigt - smukke område og begyndte en karriere af de fremtidige stjerner i tennis sporten.
Frem til sejr

Masha er helt sikkert meget heldige i min tid. Hendes far, Yuri Viktorovich, kendt i russisk atlet og tennis coach i mange år var en ven af ​​familien Kafelnikov. Det Jevgenij Kafelnikov og gav Masha første ketcher i hendes liv, da den lille pige endnu ikke havde slået, og 5 år.

På seks blev hun allerede spiller med berømte tennisspiller i landet på tennis demonstration klasser i Moskva. Det er denne kloge kvinde anbefales kraftigt far Masha alvorligt retter sin sport udvikling, som spores i piger er ikke bare forudsætninger for at praktisere denne sport, men også den ekstraordinære talent, der er givet, er ikke for alle. Far vendte en klog mand og fulgte rådgivningen fra venner.

Familien forlader Rusland og flyttede til Amerika for yderligere at forbedre sine sportslige bestræbelser, og bor i et fremmed land, men mere lovende. Det er en skam, selvfølgelig, at hver gang, så snart den russiske horisont lyser ny stjerne, blev det straks lokker den eventyrlystne Vesten. Og de mennesker, der blev slået og uafviklede uendelig ufuldkommenhed native fædreland helt forsvundet patriotisme, som kun kan aftages af egeninteresse eller grådighed. Man ved aldrig. Måske ville ikke have lært den verdensberømte sportsfolk, på det tidspunkt, hun ikke får en fremragende skole i USA. Det russiske folk aldrig værdsætte, og så snart atleten presses fra alle kræfter, det er frigivet til overalt, i fuldstændig elendighed og håbløshed. Amerika gav stabilitet i mange år, men aldrig åndelig berigelse.

Hans far var den skytsengel for sin datter, den bedste træner og en uerstattelig ven i enhver situation. Masha arbejdet hårdt. Og alle hendes indsats ikke kunne lykkes. Nu Sharapova har al mulig ret til at betragte sig selv en af ​​de bedste tennisspillere i verden. Det er fire-tiden vinder af Grand Slam, vinder af 30 hændelser på WTA modtog honorære titel af den sjette tennisspiller af Open æra Grand Slam finalist og 2 junior turneringer. Men det vigtigste resultat er, selvfølgelig, den prisbelønnede andenpladsen ved OL 2012. Det er muligt, at der i den nye 2014 så væsentlig for Rusland Sochi Games, den organisation, som er indlejret hele budgettet af den russiske statskasse, Maria vil ikke lade deres hjemland og vil dukke op på det højeste faglige niveau.

yderligere