Login
Register
startmenuen

Cremer bio - ja eller nej? Regler for korrekt hente dem

Hvad der præcist er økologisk kosmetisk produkt? Hvordan genkende det? Vi følger nøje regler for at vælge dem ordentligt.

En økologisk produkt er et produkt fremstillet af 100% naturlige ekstrakter fra planter eller naturlige produkter, dyrket uden syntetiske pesticider og uden gødning. Således de aktive bestanddele i sådanne kosmetik har en høj koncentration og evne til at blive absorberet umiddelbart ind i huden.

Læs og 7 fantastiske produkter til kroppen.

    Den første regel er ikke at tilfældigt vælge økologisk kosmetik. Bio kosmetisk produkt bør afhænge af, hvilken type hud du har. Hvis din ven bruger en bio fløde, ikke uden du vælger og blive informeret. Hver gang en opfordring til en diagnose af hudens æstetiker, bede ham om at anbefale et kosmetisk produkt i henhold til din hudtype.
    Den anden regel er relateret til detaljerne i garantiperioden af ​​bio cremer. Disse afholdes med vegetabilske konserveringsmidler, så disse produkter har kort holdbarhed - op til seks måneder efter åbning. Bio kosmetik foretrækker at holde en konstant temperatur, 26-27 grader Celsius og maksimal luftfugtighed konstant. Husk: ikke tager bio cremer i badeværelset, hvor fugtighed og temperatur svinger hele tiden.
    En anden regel er ikke at bruge økologiske kosmetik i kombination med konventionelle. Hvis du vælger en pleje creme, der er en del af en bio koncept, anbefales det at bruge en proces med rengøring og toning alle de intervaller bio.

  • натурална kozmetika

Konventionelle produkter har kemiske opløsningsmidler, kemiske emulgatorer og konserveringsmidler i deres sammensætning, er de hårde nok ingredienser til din hud. Når påført et sådant produkt på dit ansigt, huden aktiverer dens naturlige beskyttende skjold. Hudens porer er lukkede og nægter at acceptere andre ingredienser i dybden. I stedet bruge et produkt bio formål er at fodre og vokse immunitet hud, positivt at påvirke processerne i din hud celle regenerering.

yderligere