Login
Register
startmenuen

Madrasser og sovende positioner for enhver rygsmerter diagnose

En vigtig faktor, der kan påvirke individuelle præferencer for madrasser, senge og sovestillinger, den specifikke tilbage tilstand en person har. For eksempel:

Slidgigt. Patienter med smerter fra slidgigt i facetled foretrækker at sove på deres sider med knæ (i fosterstilling) krøllet. Dette hjælper med at åbne op facetleddene i rygsøjlen og kan lindre en tilsvarende pres. Alternativt i søvn i en liggestol eller en justerbar seng, hoved og knæ giver også presset på facetled lindre kan øges.
Degenerative disc sygdom. Patienter med smerter fra degenerative disc sygdom kan foretrækker at sove på maven, da dette vil aflaste den diskplads. Patienter kan føle sig mest komfortable med en relativt fast madras og læg en flad pude under maven og hofter for at reducere yderligere pres på den nedre ryg.
Spinal stenose. Mennesker med smerter fra stenose måske foretrække at sove på deres sider med knæene kruset op (i fosterstilling). Dette er med til at lette presset på nerven roden. Sove i en liggestol eller en justerbar seng, kan hovedet og knæ også øges, kan lette presset på nerven.

  • matraci.tm

Normalt ved en pude under dem knæene svagt stigende, mens liggende på ryggen kan mange almindelige former for rygsmerter hjælp. Mange patienter også finde, at dette er den mest behagelige måde at sove efter spinal kirurgi.

Sove i en liggestol eller en justerbar seng, der gør det muligt at indstille hoved og knæ (semi-Fowler position) kan også hjælpe folk med lændesmerter søvn bedre. Især patienter, der lider af sygdomme, hvor smerterne føles værre, når bare stående og bedre, når bøjning fremad kan drage fordel af en liggestol eller justerbar seng.

yderligere