Login
Register
startmenuen

Være fortrolig med moderne stole

Vi tror ikke, der er et mere moderne look end lette nuancer af gul, fersken, pink, og pebermynte omkring en nice køkken bordet eller morgenmad bar. De virkelig genoplive de normalt uinteressant og monotont kedelige farver af køkken overflader eller spisestue træ.

Tilføjelse af et polstret stol eller en i farverige finish til et værelse indrettet i oppositionelle toner ikke blot giver dit værelse et lysere humør, men også transmitterer en kraftfuld ydeevne af individualitet.

Du får lov til at forvise de traditionelle design regler og gøre, hvad der gør du føler dig godt.

1.) Tænk uden for boksen

Det er en gammel kliché, men det er så vigtigt at skabe den i live, men alligevel sympatisk fornemmelse for dit hjem.

Du har stole omkring et spisebord, og måske en eller to stykker gemt væk, når gæsterne ankommer.

Men for at skabe den kritiske udsagn, bruge andre sorter af stol og placere dem omkring dit hjem.

Lænestole er en fantastisk måde at gøre dette. Der er nogle gange ikke noget bedre end at sidde i hjørnet af et rum eller gangen, som du normalt aldrig sidde i, i et køligt lænestol, læse en bog. Vær modig, og gøre brug af ubrugt plads med en pæn stol.

Taburetter er også en god måde at opnå dette. De er perfekte til morgenmad barer, men bliver stadig mere populære til brug i ubrugt plads i folks hjem. Deres stabling kvalitet også kan ikke ignoreres. Nogle af vores mest købte varer er afføring.

Igen siger vi, at du kan forbedre de gamle klassikere. Den hævdvundne Rocking Chair er også at gøre en moderne genkomst, og vi synes, det gør en stor erklæring. Montering smukt i ethvert soveværelse eller lounge område, er det en perfekt lejlighedsvis brug stol, der sætter en virkelig individuel stempel i din indretning.

2.) Bring kultur indendørs

Uanset om du leder efter noget vintage, moderne, moderne, rent funktionel, rustik, eller helt uden fortilfælde, er det vigtigt at finde ud af hvilke kultur virker for dig.

Tap ind i, hvad er kulturelt fremtrædende for dig, og hvad der passer med bestemte mode. Det er jeres kultur, så det er dit udsagn om, at kultur.

Det er derfor, vi er forpligtet til at designe og sælge møbler, der strækker sig over alle sorter.

Metalliske finish er stærk, og attraktivt for vintage eller rustikke æstetik, men en dristigere farve kan gøre mere af en erklæring, hvis du designer en simpel moderne interiør.

Alt vi siger er, pleje din indre designer og gøre en kulturel erklæring.

3.) Vær fortrolig med moderne stole

Vi opfordrer indvendige transformationer uden frygt.

Vær opfindsom, og tænke spontant om, hvad der ville se godt ud. Stol placering især kan gøre en enorm erklæring. Det er derfor vores stabelstole og taburetter er så gode; en minut de er der, næste øjeblik de ikke er. Flyt ting rundt, så hver ny placering er en erklæring.

Multifunktionelle stykker er perfekt til dette. Moderne side stole kan bruges effektivt som en lejlighedsvis stol til gæster, til spisestuen brug, eller soveværelse placering, så få dem til at passe ind i din æstetiske uanset hvor de er, og derefter foretage en erklæring, kan vise sig undvigende. Men når du har fundet det, de ser utroligt.

Du behøver ikke at være klog om det, og det er ofte de såkaldte mavefornemmelse, der fungerer bedst. I slutningen af ​​dagen, er sin kunst, og én person foretrukne stykke afholdt på en anden persons afsky. Men lave din egen erklæring er hvad der er vigtigt, og stole er et afgørende aspekt af denne til dit hjem.

yderligere