Login
Register
startmenuen

Terapeutisk massage

I terapeutisk massage, er det muligt at sammensætte en specifik behandling plan for næsten enhver klage. Disse former for intensiv terapeutisk massage, som også er forbundet med energisystemet gennem meridianerne og chakraer, er baseret på ideen om, at krop og sind er harmonisk forbundet og en hel, danner en enhed. Når harmonien bliver forstyrret, den ene er ude af balance, og der er reklamationer, vil blive løftet blokaden af ​​disse terapeutiske former for massage og kroppen vil være i stand til at helbrede sig selv yderligere.

Alle former for massage, der er givet i praksis, er endt med at blive en og samme mål. Krop og sjæl, i denne krævende samfund, giver den tid og opmærksomhed, de fortjener. hvorved der kan løses de resulterende fysiske eller stress-relaterede problemer.

 Andre former for massage:

    afslapning Massage
    Anti-stress massage
    Sports massage

1. Afspænding Massage
Hvis du når til slutningen af ​​dagen hjemme med følelsen af, at din nakke og skuldre af beton? Stress gør ryggen stiv og øm?
Enhver, der har oplevet de fysiske påvirkninger, som kan være en del af et liv fuld af bekymringer, vil der sandsynligvis ikke blive overrasket over, at massage smerter, slapper musklerne beslaglagte.
Mange mennesker gnide næsten bevidstløs på de spændte, smertefulde pletter at tage nogle af de stress væk.
Massage udført korrekt, kan have en bemærkelsesværdig effekt ikke kun på musklerne selv, men på hele din følelse.
Følesansen er en af ​​de vigtigste og alligevel ofte oversete sanser og fortsætter behovet for menneskelig kontakt gennem hele vores liv.
Professionel massage kan være en effektiv behandling for en række fysiske symptomer, og det var en dejlig afslappende oplevelse. En afslapning massage udføres sædvanligvis på bagsiden af ​​kroppen, dette kan naturligvis også på hele kroppen.

yderligere