Login
Register
startmenuen

Hvad er en strækning loftet?

En Stretch Loft er et nedhængt loft, der består af to komponenter: en perimeter profil og en let vægt (cadmium fri) polymermembran, som strækker og klip i sporet. Stretch loftsystemer kan bruges som loft dekorative, vægbeklædning, flydende paneler, lys kasser, og kreative 3D-strukturer. Hvad er stretch loft materiale lavet af?

Der er to typer af brugte i Stretch Lofter materialer:

Polymer membran - PVC (cadmium-fri, polyvinyl). Certificeret i henhold til National Building Codes både Canada og USA Canvas Membran - Polyester (præ-gennemblødt i polyurethan). Canvas membraner kræver ikke svejsning og er for det meste brugt til udskrevne billeder, men kan også installeres som individuelle membraner.

Begge materialer er ugiftige og 100% genanvendeligt.

Hvor Holdbar er materiale?

Det anvendte materiale er ekstremt holdbart og er blevet produceret til at modstå usædvanligt store belastninger. I tilfælde af en vand lækage, er det i stand til at holde op til 100L vand på en 1 kvadratmeter overflade uden at briste. Det er i stand til at absorbere virkningen og vil altid bevare sin form. Det er upåvirket af temperatur og vil ikke falme eller miste farve i over 25 år. Hvad er levetiden for lofter og vægbeklædninger?

standard producenternes garanti for stretch loftprodukter er 10 år. lofter er meget holdbare og vil ikke falme eller synke i meget længere tid. Alle membraner er vaskbare og antibakterielle. Hvad er fordelene ved stretch loft?

Det skaber en smuk glat loft overflade, elegant kan accent enhver indretning. Det er den hurtigste måde at dekorere ethvert rum uden indledende forberedelse af loftet eller på væggen overflader. Det kan bringe liv næsten ethvert design idé, herunder en multilevel loft eller buede eller dome formet installationer. Det leveres i en række forskellige farver, teksturer og finish, og kan have trykte billeder anvendt på den. Dens farver ikke falmer med tiden Det betyder ikke skrælle, flake, bejdse, crack, eller udvikle alger, skimmel eller meldug. Det er 100% brand bevis, ikke-giftige og allergivenlige og skaber ikke nogen støv. Den er stærk nok til at holde op til 100L vand på en 1 kvadratmeter overflade, i tilfælde lækage fra ovenfor forekommer. Det kan bruges til at forbedre akustikken i et rum og blokere op til 70% af den eksterne støj. Det skjuler pænt grimme elektriske ledninger, vandrør, alarm armatur mv Det forbliver konsekvent strakt og vil vende tilbage til sin oprindelige form efter nogen spænding eller forvrængning.

yderligere