Login
Register
startmenuen

Hvilken pude er den rigtige?

En tredjedel af sit liv tilbringer en mand i sengen -. Så meget som andre steder, og hvor behageligt er søvn, også beslutter puden. Sorten er enorm: mere end 300 forskellige puder kommer i mange former og med forskellige fyld at vælge imellem: store, små, tykke, tynde, lang eller kort, fyldt med fjer, dun eller plastik. Men ikke enhver form er egnet: Er puden så stort, at det er den spinal samlede løft, mangler støtte på hovedet og halshvirvelsøjlen bøjes.

At finde den rigtige pude
Brede, smalle, med ned eller polyester fyld - Puder fås i mange varianter. Hvad skal du kigge efter, når de køber? Hvilket påfyldning er egnet til hvem?

  • възгалници от гъши пух

Hvis en pude understøttes korrekt, halshvirvelsøjlen derimod er en udvidelse af den thorakale hvirvelsøjle. Den lave mindre pads regel bedre. Generelt bør kun hovedet være på hovedpuden, ikke skulderen. At puden 80 centimeter er nogensinde så almindelige i størrelsen 80 x, er fordi de pudevår har i Bettwäschegarnitur normalt denne størrelse og at kunne lide de matchende puder til at købe - selv om de er uegnede fra et ergonomisk synspunkt.

Ryst godt hver morgen
For alle pad gælder: Hver morgen, de skal rystes omhyggeligt og vask hver tredje måned eller kan rengøres. Senest efter to år skal købe nye puder - og de fleste morgener, fordi i aften du er træt fra dagen og placere prøven stole hver pude komfortabel.

yderligere