Login
Register
startmenuen

Hvordan til at vælge din rigtige størrelse tøj og tilbehør

Online shopping er det bedste alternativ til travle mennesker. Hvorfor strejfer rundt i butikkerne hele dagen, beviser i små kabiner og airless kommer hjem træt og du kan ikke nyde produkterne købes, når alt kan gøres fra din favorit stol foran din computer på få minutter. Find en række overkommelige modeller, alt du fange øjet og du vil have et problem ... men de adskiller sig kun med hensyn til design og materialer, samme størrelse varierer fra producent til en anden.

Fordi vi ved, hvor frustrerende det er at du bestiller et produkt, som du virkelig kan lide, og når du sidder sandsynligvis ikke som du forventer vi vil forsøge at præsentere dig de mest nyttige måder at vælge din rigtige størrelse tøj.

1. Overvej først tilfælde af bluser eller skjorter. Vælg en skjorte i din garderobe, der sidder perfekt både i længde og bredde, får en centimeter og sætte dig selv på foranstaltningen.

Hvad at måle?

Først skal du måle længden (fra halsen til bunden), så bredden af ​​hans skuldre (fra sømmen på ærmet helt op til ærmet til venstre), bredde baseret på blusen og til sidst ærmelængde (fra armhule til bund).
Bemærkninger opnået på papir størrelse og adgang "Hjælp størrelse" for at se, hvad størrelse er tættest på din størrelse.

2. Hvor de samme bukser, vælge et par bukser, der kommer perfekt, centimeter tage og videregive foranstaltningen. Mål op til at slå dem først, derefter fortsatte til fods længde og bredde af bunden og toppen, og endelig afstanden fra slag til runde.
Jeans Ecko Unlimited - op til slå

3. Hvis punge, rygsække og tegnebøger, afhængigt af formålet med at købe du sandsynligvis brug for en vis størrelse. For at undgå, at du vil bestille et produkt af sin art til en bestemt opgave, og det viser sig at være mindre end eller større end hvad du havde brug for, er det bedst at konsultere hjælp størrelsesorden, hvor du viser størrelser . For eksempel din taske favorit var beskadiget, og du ønsker en ni, men at være så rummelige og moderne, alt hvad du skal gøre, er at måle længde, højde og bredde af de gamle poser og sammenligne dem til størrelsen af ​​posen på Originals.ro.

Selv om størrelsen er vanskeligt at vælge tilbehør. Hvor mange gange har det skete at købe en hat, og det ikke passer dig, som du forventer. Undgå sådanne situationer, måle dit hoved omkreds med en centimeter og sammenligner med de dimensioner, der vises i "Hjælp størrelse". Gør det samme med alle dine tilbehør og kasket, hat, bælte eller handsker, vil alle passer dig perfekt.

Du kan ikke gå galt, hvis du måler omhyggeligt på grund af alle størrelser Originals.ro produkter vises under "Hjælp størrelse". Produkterne er individuelt måles omhyggeligt, fordi den samme størrelse kan variere i størrelse fra et produkt til et andet.

Hvis du er interesseret dimensioner af et produkt, der ikke er målt, kan du kontakte os når som helst, og vi vil være i stand til på kortest tid.

yderligere