Login
Register
startmenuen

Retningslinjer for at vælge den rigtige kontormøbler

Udmattet. Bone træt. Øjne gennemsøgning af mangel på søvn. Efter dage med besøg af kontorer og surfe på internettet for den "perfekte office", der passer til din virksomhed og budget, har du endelig fundet! De er klar til at ramme sækken og sove som en sten, og så indså, at du skal købe møbler til at gå med din nye kontor.

At vælge de rigtige møbler er lige så vigtigt som at vælge den rigtige form for kontor.

Det er ikke alene bidrager til trivsel, men også påvirker produktiviteten af ​​kontoret og tiltrækker potentielle medarbejdere. Derfor, før marcherer til den nærmeste møbler butik, her er 6 ting du skal overveje.

1. omkostninger
Finansiering opstarter er ikke let. Hver en krone er værd at investere. Du skal vise dine investorer, som du klogt bruge de penge, der er overdraget til dig. Så før du køber nogen møbler, overveje omkostningerne. Hvor mange penge vil du bruge på et bestemt skrivebord eller stol? Hvor mange vil købe det? Bestem dit budget på forhånd, kan du indsnævre dine valg uden at kompromittere kvaliteten.

For at spare, kan du altid vælge at købe en brugt møbler. Gør din forskning på sparsommelighed butikker, du kan købe noget brugt, men anstændigt prissatte produkter.

2. behov
Medarbejdere vil sidde og arbejde det meste af dagen, så de har en behagelig stol og skrivebord er et must. I dag ergonomiske stole og borde bliver en trend, fordi de lette arbejdet, fordi de støttes af sundhedsmæssige undersøgelser. Med de mange produkter på markedet, kan du købe en til en overkommelig pris.

Bortset fra stole og borde, kan du også købe andre møbler og stil din enhed afhængigt af din branche. Er du fokuseret på en cafe-lignende atmosfære, let at kommunikere med den enkelte medarbejder og kan arbejde sammen? At købe et stort bord og et par stole. Er du til en formel forstand med hytter, så de kan koncentrere sig? Køb et skrivebord med skab partitioner. Uanset hvad dine planer, så husk, at dit valg skal dit kontor et befordrende miljø for at arbejde.

Uanset hvad dine planer, så husk, at dit valg skal dit kontor et befordrende miljø for at arbejde.

3. Fleksibilitet og funktionalitet
Dernæst gælder fleksibilitet og funktionalitet af møblerne. Har din plads på skrivebordet til filer? Kan du strække dine ben eller tage en lur under bordet? Er de komfortable nok for dine medarbejdere? Hvis dine svar er ja, så har du lavet en klog investering.

Møbler med flere funktioner er altid et bedre valg. Hvis du balance funktionalitet med lave omkostninger, du slå to fluer med ét smæk.

4. størrelse
Det er sund fornuft, møbler proportional til at købe i størrelse til sit kontor. Bring voluminøse vil forbruge en stor luns af dit kontor. Med den begrænsede plads kan du og dine medarbejdere ikke strejfe frit. At første til at vide dimensioner af dit kontor, og derfra, forskning for måder, hvordan at maksimere det. Arrangere møbler på en bestemt måde, kan også hjælpe med at gøre dit kontor ser mere rummelige. Den baseline er dit kontor med de rigtige møbler og husk, nok plads til dit hold til at være behagelige.

5. Æstetik og brand identitet
Køb den type møbler, der kan føje til skønheden i dit kontor. Godt kontor design gør stemningen, reducerer stress og øger produktiviteten.

For at gøre dette, med lidt baggrund om psykologi af farve er en fordel. For eksempel, hvis du vil have dit kontor for at have en kreativ og energisk atmosfære, bruge farven orange. Hvis du ønsker at udstråle visdom og fred, bruge blå. Bemærk dog, at valget af en række forskellige farver. Hvis du ender med en modstridende blanding af dem, kan det forstyrre din virksomhed identitet eller hovedpine, til dine medarbejdere og alle tilskuere.

Derudover skal du vælge nogen møbler, bare fordi du kan lide deres farve eller stil. Du skal vælge en, der går med dit brand eller dit kontor personlighed. Din kontormøbler skal overgå æstetik og komfort værdi det giver; Den skal også afspejle identitet og kultur i din virksomhed.

6. Rengøring
Hvis du har kontormøbler fundet der har overskredet deres standarder - med de fem ovennævnte faktorer - du køber det er det næste skridt. Husk at grundigt rense det først, før det til dit kontor. Uanset om du har købt den fra en thrift shop eller en helt ny butik, renlighed er noget, du ikke bør overse. Clean møbler bidrage til et renere, sundere kontor - som bidrager til mindre medarbejder fravær på grund af sygdom.

Jagten på den rigtige form for kontor og møbler til din virksomhed kan ikke være let. Ikke desto mindre er det et forsøg, der skal tage sig af din virksomheds skyld. De kunne bæres fra de dage søgen, men i sidste ende alt vil være det værd. Når du ser din kontorplads i al sin perfekte herlighed - en befordrende miljø for at arbejde med ham - du er klar, din virksomhed startet. Når du får den søvn, du fortjener, selvfølgelig.

yderligere