Login
Register
startmenuen

Hvad skal være forsigtige, når vi køber en lejlighed

Kontrollér omhyggeligt herunder badefaciliteter
Hvis du har besluttet at købe en lejlighed, er det bedre at være opmærksom på tilsyneladende mindre detaljer, men som kan spare dig problemer senere og ikke ubetydelig udgift.

En variant på hånden for at se, om ikke din hjem har tynde vægge er at gå for at se om eftermiddagen, når naboerne er hjemme, for at fastslå, om der høres støj. "Alle vægge, et trick er at se aftræk, har hver central lejlighed, der kan du se den nøjagtige tykkelse af væggene," siger specialist.
 
Ved kontrol af tykkelsen af ​​væggene, se nøje og svampe, der kan opstå i væggen - en af ​​de mest almindelige er som et spindelvæv.
 For hvert anlæg, er det bedst at gå på toilettet, hvor der som regel en kasse med sightseeing. Åbn låget, og du kan se status på deres fald, hvor gammel du er, uanset om beskadiget.

Pas på mug og oversvømmelse trail
 For at være sikker på at du ikke vil have den overraskelse af nogle Meldug pletter, bør du kigge nøje på hvert hjørne af huset. Det er også godt at bemærke, at risikoen for skimmel er højere i lejligheder, der ikke har vinduet badeværelse. En anden indikator for risikoen for mug vinduer - hvis TERMOPANUL er af dårlig kvalitet, våd "svedig", så har du sandsynligvis har sådanne overraskelser.
 
Hvis du vælger en lejlighed på øverste etage, ville en anbefaling være at se det, når det regner, for at se tilstanden af ​​taget, hvis det udstrygninger eller vanddråber på loftet. Vær også opmærksom på revner i loftet - er normalt et tegn på brug af dårlig kvalitet materialer.
 
Selv hvis ejeren ikke genkender, er det muligt, at ejendommen er blevet oversvømmet. Du kan fortælle dette ved formen på retsforfølgning, hvis lidt ændret, og efter hjørner og sokler - hvor ejeren fortæller dig, at formen er ændret på grund af gulve afretningslag, der ikke blev hældt korrekt.
 
Hvordan kontrolleres og sanitet
 
En ubehagelig lugt lækage kan være en indikation af spildevand, der ikke er gjort ordentligt, hvor de brugte dårlig kvalitet materialer. Og utæthed kommer "bundtede" med høje omkostninger, for når det kommer fliser, brudte og skal udskiftes.
 
For elektrisk installation, skal du slå alle lysene og lukke alle sikringer, på hvilket tidspunkt du vil være overrasket over at få en elpære, hvilket beviser, at forbindelserne ikke er lavet godt - bliver "stjålet" strøm fra naboer enten trapperum.
 
Opvarmning anbefales at være i sigte. Hvis de er skjult, så spørg nødvendigvis en skitse. "De skjulte installationer, risici og omkostninger er langt højere når der opstår problemer, hvis du ikke ved, hvor en ordning ikke må interveneret denne skitse er godt at være nødvendig," forklarer specialisten. Også vedrørende installation, er det bedre at tænde for vandet, for at se, om han har en god pres.
 
Sådan gendannes tab forårsaget af skjulte fejl
 
Det er godt at vide, at alle konstruktioner efter 1991, eller i det mindste burde være, en teknisk bog, som du kan spørge og viser alle byggematerialer, som anvendes for at gøre det. Det er også godt at vide, at for skjulte fejl kan søge erstatning i retten, men kun hvis købsprisen var på markedet, ikke mindre.
 
"De nye ejere har tre år til rådighed, når de opdaget manglen, der kan anlægge sag i retten. En mindelig løsning bør være forsøgt først, hvis ikke kaldet til retten, forudsat at de er virkelig en skjult defekt og ingen tilsyneladende noget, som køberen kunne se. Også, hvis du finder fejl, før købesummen kan forhandles, "siger specialist.

yderligere