Login
Register
startmenuen

Er Mineral Water en Underrated Supplement?

Mange af os forsøger at spise en ancestrally-påvirket kost, som bringer et spørgsmål: skal vi også drikke lignende typer af vand som vores forfædre? Der er et par praktiske grunde til mineralvand gør for en interessant kilde til næringsstoffer. I modsætning til mad, vand er kalorie-fri. Og i modsætning til kosttilskud, behøver du ikke at huske at tage vand hver dag. Plus nogle mennesker virkelig nyde smagen af ​​mineralvand.

Så lad os tage et kig ind i en verden af ​​mineralvand og sundhed. Grunden til at vi er fokus på mineralvand er, at det er en type vand, der indeholder målbare næringsstoffer, og er således noget mindre modtagelige for pseudovidenskabelige påstande (Ja, jeg kigger på dig "alkalisk vand").

Hvad betyder mineralvand har, som du ønsker?
Mineraler, duh! Hvilke selvom? Cadillac mineralvand, Gerolsteiner, testet som havende 112 mg magnesium pr liter vand og 368 mg calcium, sammen med 134 mg natrium.

Ford Focus af mineralvand, Polen Spring, har kun én milligram magnesium og calcium per liter, og fire gange så meget natrium! (Hvilket betyder fire milligram ... bare viser magt nøgletal til at bedrage) Så hvad gør disse tal betyder i form af sundhedsmæssige fordele eller negative konsekvenser?

Lad os starte med magnesium. Magnesium er en PHD-anbefalet dagligt tilskud, medmindre du får nok fra fødevarer. Snarere end kvælning ned to heste piller, nogle mennesker foretrækker pulver, Epsom salt bade, eller spray. Magnesium har tonsvis af terapeutiske funktioner uden for almindeligt kendte roller i hjerte og knogler sundhed, der strækker sig tarmsygdom, migræne, anti-aging effekter, og reducere kronisk inflammation. Desværre magnesium niveauer har taget et hit fra rutine kommunale vand blødgøring samt lavere koncentrationer i afgrøder.

De fleste vand fra hanen indeholder ubetydelige mængder af magnesium. Så medmindre du bor i Lubbock, Texas (hvor vandhanen har 60 mg / l magnesium, næsten dobbelt så meget som enhver anden stor amerikansk by), mineralvand er den bedste løsning for flydende magnesium genopfyldning. Min lokale Trader Joe sælger Gerolsteiner og San Pellegrino, og andre dagligvarebutikker sælger Perrier og Evian. De to sidstnævnte indeholder meget lidt magnesium, mens San Pellegrino har halvt så meget som Gerolsteiner.
Natrium og calcium ... eh

High-natrium mineralvand nogle gange får en dårlig rap, selvom lavt saltindtag er forbundet med højere dødelighed. Plus natrium i mineralvand er sædvanligvis i form af natriumbicarbonat, som har vist sig at faktisk nedsætte blodtrykket hos hypertensive patienter.

Hvis du har læst den perfekte Sundhed Kost bog så du ved de potentielle farer ved at supplere calcium. På den anden side, for dem, der mangler bladgrøntsager eller mejeri i deres kost, kunne mineralvand være en god mulighed. Europæiske mineralvand, der er. Som man kunne forvente af jorden af ​​højere levealder, finere vine, længere barsel blade, og smellier oste, europæiske mineralvand tendens til at have langt mere calcium (og magnesium) end deres amerikanske kolleger. Populære europæiske farvande såsom den førnævnte Gerolsteiner, San Pellegrino, Perrier, og Apollinaris alle har mellem omkring 100-370 mg calcium per liter. Den højere ende af dette område ville bringe en calcium-deficient kost tæt på optimale niveauer når man drikker 1-2 liter om dagen.
"Trace" Mineraler lyder så ubetydeligt

... Men de er ikke! En af de vigtigste spormineraler er lithium. Mens højdosis tilskud af lithium kan forringe immunforsvaret og thyreoideafunktion (disse doser er ordineret til psykiatriske lidelser), en optimal lavere dosis (men højere end hvad amerikanerne typisk ind gennem fødevarer) er knyttet til længere livslængde og lavere psykisk sygdom . Områder, hvor vand fra hanen har den laveste lithium har højere selvmord og drab satser.

Snarere end at opdele lithium supplement piller for at få små nok doser, kunne man få lave doser af lithium gennem mineralvand. "Lithia farvande", mineralvand højt lithium, var en dille i slutningen af ​​1800'erne og begyndelsen af ​​1900'erne på grund af talrige vidnesbyrd på deres mirakuløse sundhedsmæssige fordele. Men de fleste mineralvand faktisk har ganske lavt lithium, så du er nødt til at se svært at finde en vand, der giver nok til lige meget lave doser kosttilskud.

Hvis du kan finde et mærke, der har et sted mellem 0,1-0,3 mg per liter (eller flere) af lithium, kan det producere nogle gavnlige virkninger. Gerolsteiner, for eksempel indeholder 0,13 mg per liter. Det er måske ikke tage meget at producere benefit - microdoses af lithium så lille som 0,3 mg per dag har vist sig at forbedre kognitiv svækkelse i Alzheimers patienter. Bemærk, at kost lavt i planter og fiskeprodukter typisk har lavere lithium, og lithium koncentrationer i planter varierer meget (Texas og vestlige stater har meget højere lithium niveauer i jord og vand end resten af ​​landet)
At gnistre eller ikke at gnistre, det er spørgsmålet

Nogle mennesker elsker mousserende vand. Men i en uformel undersøgelse (mig landmåling mig selv), er fundet mousserende vand at være vanskeligt at drikke i store mængder, fordi det ikke går ned så glat, mens gulping og gør dig bøvse. Der afbøder den lette anvendelse af vand som et supplement. Der er en oplagt måde at komme omkring dette - bare lad vandet gå flad.

Alternativt kan du vælge en vand, der ikke er kulsyre (aka "stadig vand"). Problemet er, at stille vand har typisk meget lavere mineralske niveauer end naturligt kulsyreholdige vande. For eksempel, Gerolsteiner tilbyder en stadig vand, der har mindre end halvt så meget magnesium som sin populære mousserende vand. Gerolsteiner hjemmeside forklarer, hvorfor det er:

"Gerolsteiner tager sit mineralvand fra forskellige kilder i dybet af vulkansk Eifel ... Det er den naturlige kulsyre der tillader vandet at absorbere de værdifulde mineraler og sporstoffer fra klippen."

Bemærk, at et par Californien oprindelse stadig mineralvand såsom Adobe Springs (også solgt som "Noahs Spring Water") har magnesium niveauer kan sammenlignes med fancy europæiske mousserende farvande, og har også, at karakteristiske mineralvand smag. Men mens nogle mennesker elsker smagen af ​​mineralvand, andre finder hårdt vand afskrækkende. For at imødegå dette, kan du tilføje citron eller lade nogle afskårne bær indgyde hele det. Classy!

yderligere