Login
Register
startmenuen

Hvordan at finde den perfekte Ball Gown - shopping tips

At gå til en bold i denne sæson? Leder du efter den perfekte kjole? Følg disse enkle trin for at finde det, du er ude efter, og sikre, at du ligner belle af bolden ....

Sæt et budget
Har en realistisk idé om, hvor meget du eller dine forældre kan bruge og ikke forsøge på noget, der er for dyrt - du vil bare ende ulykkelig og skuffet!

Find din personlige stil
Det være sig romantiske og piget, trendy og derude, eller klassisk elegance, din stil siger meget om dig. Du ved du har fundet det, når du føler den mest komfortable i, hvad du er iført!

Gøre din forskning
Kig i de nyeste magasiner, tjek hvad den røde løber mode er, se, hvem der iført hvad og få nogle gode ideer.

Arbejde med din figur
Find ud af, hvilken stil passer til din kropstype. Shop assistenter og venner vil være i stand til at hjælpe dig, hvis du har brug for en second opinion. At vide hvad der passer dig vil spare dig så meget tid og hjertesorg. Husk et imperium taljen og en A-linje normalt ser godt ud på alle.

  • roklite

Vælg din farve
Farver og mønstre sige så meget om din personlighed og stil. Kig efter en farve eller mønster, du elsker. Er der en farve, du bære, at dine venner siger, du ser godt ud i? Være eventyrlysten - du kan være overrasket over den reaktion, du får!

Begynde at kigge Tidlig
Må ikke overlade det til sidste øjeblik, eller du kan ende med at bære noget, du hader! Den New Zealandske hjemmeside cindabella.co.nz har bolden mode og kjoler tilføjet dagligt så hold øje med deres hjemmeside. Selv hvis din bold er sent på sæsonen du måske finde præcis det, du leder efter nu. Der er dynger af andre fordele ved at få tidligt også - shopping for tilbehør, have ændringer foretaget, og sørge for, at du ikke klædt ligesom alle andre!

Få udtalelser
Hvis du har fundet den perfekte kjole online hvorfor ikke sende linket til dine venner og bede om deres mening, eller hvis shopping tage et billede på din kameratelefon og dele den med dine venner. Vær åben og husk din kropsform, men være villig til at give en anden er anden mening en chance!

accessorise
Accessorising er hot i denne sæson. Tilføj en edgy look, ændre udseendet af din kjole og sætte dig ud fra alle andre med en funky halskæde eller en smuk pung. Lidt bling kan gå en lang vej!

Tænk over det
Må ikke haste ind i et køb; tale med dine venner først og få et kig rundt, før du forpligte sig til noget. Det er din beslutning, og du er nødt til at være tilfreds med det! Husk: Bliv i din komfort zone med kjole stilarter. Der er ingen mening ser glamourøse og stilfulde på din bold nat, hvis du føler dig akavet og ubehageligt. Tillid er den egentlige nøgle til at kigge forbløffende - så vælg en kjole du ved, du vil nyde at bære!

yderligere