Login
Register
startmenuen

Jeg er enig kjole gør hele forskellen

Folks valg i alle ting afspejler deres karakter, selv ned til detaljerne i deres tøj.

Folk instinktivt erkende, at hvis man vælger at bære dyre tøj, er en gør en forsætlig opgørelse, måske viser en rigdom eller smag. Ligeledes er man gør en erklæring af en anden art, hvis man vælger at bære billige tøj. Selvom meddelelsen, i dette tilfælde, kan være, at tøj er ikke af stor betydning. De, der klæder til at rumme den nyeste mode viser, at de værdsætter holde trit med udviklingen.

En persons valg at bære tøj, der smigrer dem, eller, der ikke gør en erklæring om deres kropsbillede og selvopfattelse. Endvidere er der den videnskabelige forskning for at støtte tanken om, at sartorial spor, detaljerne i ens tøj, har signifikant betydning, i hvert fald inden for en bestemt kultur, til de øvrige medlemmer af denne kultur.

Enhver handling har en Hensigt ..
Hvorfor skal vi vælge at købe eller til at bære det tøj, vi har?
Er hensigten at være hyggeligt? Attraktiv? Afslørende? Beskeden?
Jeg har altid tænkt over, hvorfor en dame ville vise hendes kavalergang .. Hvad er hendes intention?
Jeg tror Vi bære, er et sandt billede af hjertet.

Beklædning er det første indtryk, men det er aldrig det sidste indtryk.
Tøj hjælpemidler i oprettelse selv - identitet, mens social- interaktion, men det kan ikke være en komplet indeks over en person. Vi kan bare få et glimt af en person personlighed ved tøj ikke hele look. Og det bedste eksempel kan være Ghandhi ji "simple dressing og høj tænkning"


Din hjerne ikke stoppe med at arbejde, når du er nøgen. Det er dit valg.
For det første, det er min mening. Du kan vælge at være enig eller uenig.

Din attitude, din karakter. De er alle valg, du foretager. Hvis du læner dig på, "første indtryk", der er de 50% chance for, at det kan ende i skuffelse. Hvordan du ønsker at reagere på, hvad folk gør for dig, er det stadig dit valg. Du kan gøre det pænt eller hårdt.

Problem, som jeg ser, er, at folk er blevet programmeret til visse træk, der gør tingene en "social norm". Til den meget omfang, at der er en detaljeret opgørelse af, hvad til at bære for lejligheder. Det betyder ikke, at man kan komme ned i en svømmetur kulør til en begravelse. Dermed betyder, at du har brug for psykologisk check ups.

Hvad en am instruere til er på vej ned til det grundlæggende. Gå ud, bære tøj. Går svømning, slid badetøj.

I den bitre ende, dens hvad kan du bidrage til samfundet, ikke helt af hvordan man ser, men hvad du kan gøre. Tøj har ikke munde at sige, hvad du er.

Min erfaring, jeg gå rundt iført jeans og skjorte. Én gang, jeg spurgte en formelt klædt mand for retning, jeg bliver ignoreret. Men jeg får mine anvisninger fra en mand iført så simpelt som en t-shirt og bermudashorts. Nå så meget for førstehåndsindtryk.

Så du fortælle mig, hvad der sker med samfundet i dag. Er det den rigtige karakter for en person, der bærer formelt? Eller er det omvendt? Jeg beder for dem, der tror, ​​at dresscode afspejler din karakter.

yderligere