Login
Register
startmenuen

Hvilken mode jeg kan bære på kontoret?

Oplev spændingen ved shopping! Med et fantastisk udvalg af kvinders tøj du kan finde stilfulde stykker for komfortable afslappet udseende, elegant festtøj og meget mere. Bliv på trend med de nyeste designs og find din nye favorit - eller blot forny dine basics, som har brug for enhver kvinde. Læs ofte stillede spørgsmål om emnet kvinder mode.

Er jakkesæt eller kostume overdressed for dit erhverv, og vælg derefter dit kontor ser noget individ. Du bør stadig følge et par office-etikette regler: Kjoler og nederdele vælger bedst knælange til jobbet. Dette omfatter nødvendigvis en strømpebukser. Pumper og stiletter ideelt har et afsnit, der ikke er for høj. De 15-centimeter-høje hæle bedre blive hjemme. Skede kjoler, blyant nederdele eller nederdele Godet altid gå. En afslappet, stramme jeans er af en elegant bluse fløjl chic blazer ganske velegnet til kontoret. Spaghetti-stropper, enten i toppen eller kjole, er tabu.

Hvilke outfits er små kvinder?
Med et par mode tricks små kvinder kan synes en smule større. naturlige hæl sko som stiletter og pumper Bumble tilføjet et par centimeter. Men du også udvide dine ben, z. B. med en højtaljede bukser eller ved iført nederdele. Opret lodrette linjer: Fra stolpe af blusen i nederdel slidser til v-hals på toppen strækker alt kører sammen. Brug ikke høj kontrast udseende, der deler din øverste og nederste del af kroppen vandret, bare være almindelig, z. B. med skift kjoler og buksedragter. Kombiner nederdel og strømpebukser i samme farve. Det samme gælder for bæltet: altid vælge farven på bukserne.

Hvad tøj er store kvinder?
Store kvinder gør lidt: Alt er stor! XXL cardigans og maxi kjoler snyde genauo et par centimeter væk så stor, slående mønstre eller prints. Fra lagdelt udseende du også drage fordel: De forskellige lag - f.eks en lang skjorte under en kort jakke eller en kort denim jakke - opdele kroppen vandret i flere områder. Disse åbninger i udseende dig i god stedet. Hvis du har smukke, slanke ben, du kan Jeans 7/8 længde slid, der visuelt skrumpe. I fodtøj, er et lille stykke tilladt. Vær opmærksom på formen: Vælg Lieber runde som koniske modeller.
Hvilken mode passer kurvede kvinder?
Hvis du er en karakter X-type, så er du nødt til bryster og lår mere, dit center er forholdsvis snæver. Det er derfor vigtigt at sætte taljen i scene, for eksempel, med taljeret kjoler og jakker og stramme toppe. En V-hals, som ikke er for dybt, strakte optisk yderligere. Brug ikke løst tøj, der ser misdannet. Hvis du er den A-type, skuldrene er smallere end røv og lår. Henlede opmærksomheden på toppen! Smukke udskæringer, stropløse toppe og prangende kraver er egnede. Kjoler i A-line, i slutningen lige over knæet, har den rigtige længde og form. O-typen har en stærk center og en feminin kurve på mest slanke ben. Du bør med lodrette linjer strække og balance din torso. Fremhæv dine ben med stramme jeans eller prangende mønstre.
Hvordan finder jeg den perfekte pasform og størrelse?

I vores rådgivning sektion kan du finde instruktioner om, hvordan du kan måle din krop ordentligt at finde den optimale størrelse for bukser, lingeri og Co .. Også du kan finde flere tip om den rigtige styling.
Matchende toppe til udseendet ønskede?

Leder du efter skaller? Fritidsbeklædning og T-shirts er perfekte til afslapning i fritiden, mens bluser og tunikaer er fantastisk til daglige arbejde på kontoret. Søg mere formel påklædning? Tjek vores udvalg af jakkesæt og bukser til en gåtur op stylet fra hoved ser eller tilføje til nogen af ​​dine outfits en blazer med et strejf af glamour tilføjet. Før den første Winter Veil få dig trøjer og cardigans fra hyggelig kashmir uld, bomuld og mange andre fine stoffer. Kombiner disse til lag til din løg udseende og en feel-good varme. I kombination med en lys jakke eller et tyndt lag for mildere vejr.

yderligere