Login
Register
startmenuen

10 måder at spare penge på tøj

Hvis dit tøj budget har taget et hit sidst, lære at spare penge på tøj - og stadig se fab - med disse enkle tips.

1. Shop med Cash (Kun!)

Jeg kan ikke tro, jeg foreslår dette, overvejer min tidligere kærlighedsaffære med butik kredit, men den nemmeste måde at spare penge på tøj, er at kun købe, hvad du har råd, almindelig og enkel. Hvis du ikke har penge på din checkkonto for dem 500 $ must-have støvler, så du bliver nødt til at spare op for at få dem. Suze Orman vil være stolt!

2. Hit discountkæder
Selvfølgelig kan de store detailhandlere være svært at navigere og har deres andel af billige distraktioner, men der er stilfulde tilbud til være havde i butikker som T.J. Maxx og Target. Hoved til førstnævnte godt tilbud på sko og tasker, og shop Target.com for senest fra deres designer partnere (du finder gode varer online, der kan være utilgængelige på din lokale butik).

Bemærk: Bare fordi en butik er billig betyder ikke, du kan spare penge - der er en tendens til at "lægge op" din kurv med alle de gode tilbud, kun for at finde du har martret op hundredvis af dollars på ikke- væsentlige.

3. Shop Out of Season
Krydret shoppere aldrig ramt indkøbscenter, hvor nye klæder ramte stativer. Shop for forår og sommer poster i efteråret, og købe din efteråret og vinteren ser ud, når foråret ruller rundt.

Hvis du er opmærksom på modeugen previews, kan du endda shoppe tendenserne på en god handel, hvis du vælger udseende, der vil være omkring for mere end én sæson.

4. Se efter online tilbud
Tilmeld dig e-mail nyhedsbreve fra detailhandlere, og de sender dig kuponer og holde dig ajour med deres seneste salg. Der er hele websteder, der afsættes til minedrift nettet for kuponer, men søger gennem dem kan være en stor tidsrøver. Disse websteder gør købet jagt lettere:

Tilmeld dig Shop It To Me, et websted, der lader dig vælge de detailhandlere og emner, du er interesseret fra ét centralt sted, skære ned på antallet af e-mails og beskeder, du modtager.

yderligere