Login
Register
startmenuen

Overvejelser, når de køber en ny madras

Når du køber en madras, er det vigtigt at være opmærksom på kvaliteten og værdien af ​​hver enkelt potentiel køb. Følgende er ting en patient bør overveje, når de køber en ny madras:

Shop for den bedste værdi og kvalitet af madrassen i stedet for pris. Madrasser med flere spoler og tykkere polstring tendens til at være højere kvalitet og også dyrere; imidlertid en højere pris ikke garantere, at madrassen er mere komfortabel eller mere støttende. Madras butikker har ofte udsalg og tilbud, så det er en god ide at sammenligne-shop for den bedste pris efter at finde den rigtige madras.

Vær opmærksom på madras reklame gimmicks. Påstande om, at en madras er "ortopædisk" eller "medicinsk-godkendt" skal ses skeptisk. Der har ikke været omfattende medicinsk forskning eller kontrollerede kliniske forsøg om emnet madrasser og lændesmerter. Den enkelte skal afgøre, om ekstra funktioner på en madras gøre det mere behageligt eller støttende.

Giv madrassen en test-run, før de køber. For at prøve madrasser, kan folk forsøger at sove på forskellige mærker og modeller i hoteller eller på andre folks hjem før de går til en madras butik. Når shopping i butikken, bør shoppere ligge på madrassen i flere minutter for at beslutte, om det er en god pasform. Hvis to mennesker vil blive sove på madrassen, skal både teste det på samme tid for at sikre de har nok plads og er både komfortabel på samme stil madras.

Køb madrasser fra butikker og virksomheder, der er troværdige. Overvej kundeservice tilbydes af madrassen butikken, såsom leveringsmuligheder, garanti og fjernelse af gamle madrasser og butikkens tilbagesendelsespolitik. Kig efter madras butikker, hvor kunderne kan returnere en madras, hvis de ikke er tilfredse med kvaliteten eller komfort efter sover på det for en betydelig mængde tid (det vil sige et par uger til en måned).

For at bevare kvaliteten af ​​en ny madras, bør det flyttes hver sjette måned for at sikre at madrassen jævnt slidt. Dette omfatter roterende 180 grader og spejlvende madrassen på langs på en regelmæssig basis. Better Sleep Råd fraråder at sætte en madras på en boks foråret / fundament, der ikke er lavet til at gå med madras, da dette kan reducere levetiden for den nye madras.

yderligere