Login
Register
startmenuen

Top Tips til at købe en ny madras

Det synes du ikke kan se om aftenen nyheder eller forbi en stribe mall uden nogen forsøger at sælge dig en madras. De tilsyneladende ubegrænsede muligheder for at vælge en madras kan være overvældende.

Dette er endnu mere sandt, hvis du oplever ryggen eller nakkesmerter-vælge den rigtige eller forkerte madras kan gøre forskellen mellem at tilbringe dagen følelse god eller i smerte.

Forskning online før de går shopping. Prøv disse to nyttige ressourcer, der giver oplysninger, men ikke sælger madrasser.

Tal med din læge. Hvis du har en helbredstilstand, så tal med din læge eller fysioterapeut om, hvad han eller hun anbefaler. Husk, at lægerne ikke er madras eksperter, men de kender din sygdomstilstand og symptomer, og vil sandsynligvis have nogle gode råd fra denne synsvinkel.

Watch out for gimmicks. Madras sælgere vil mærke madrasser som "ortopædisk" eller "medicinsk-godkendt", men der er ingen medicinsk organisation, der officielt attesterer madrasser til at bære disse mærker. De kan have ortopædiske-venlige funktioner, men ingen medicinsk gruppe har verificeret dette.

Tag madras til en prøvetur. Når du køber en madras, så prøv at ligge på madrassen i butikken i mindst 10 til 15 minutter. Må ikke føler selvbevidst eller lad sælger skynde dig sammen. Det er et stort køb, og hvis du ikke prøve det i mindst 10 minutter, du kommer ikke til at få en reel fornemmelse for det. Par bør afprøve madrassen sammen.

Vær opmærksom på at faste madrasser er ikke altid bedre for din ryg. Tænk før du køber en hård eller fast madras, som nogle undersøgelser har vist, at den bedste madras til lændesmerter er en mellemlang fast madras snarere end en fast madras. Der er en forskel mellem fast støtte og fast føler. Du ønsker fast støtte med en behagelig fornemmelse. Komfort vil blive bestemt af dine personlige præferencer.

Pillow toppe er ikke for alle. Meget letvægts folk ikke brug for store tykke topmadrasser, fordi de ikke vejer nok til at komprimere skummet til engang røre den underliggende coils / support system. I flip side, større / tungere mennesker har en tendens til at føle sig mere trygge med lidt ekstra pude mellem dem og spolerne.

yderligere