Login
Register
startmenuen

Er Glas Skærm beskyttere bedre end plast dem?

Pris: Plastic skærm beskyttere er langt billigere end hærdet glas dem. Afhængigt af kvaliteten, vil du betale et sted mellem $ 1 for en pakke med fem til $ 10 for en enkelt plastik beskytter. Glas beskyttere igen starter ved omkring $ 2 for den billigste variant og gå op til $ 35. Prisforskellen er på grund af kvaliteten af ​​plast eller glas, og teknologier anvendt på det som en oleofobisk belægning (hvilket reducerer fingeraftryk).

 Sejhed: Hærdet glas er næsten altid mere robuste end plastik til samme pris. Plastic beskyttere-især de billige modeller-også få ridset let, i modsætning til glas dem. Glas beskyttere er generelt omkring 0,3-0,5 mm i tykkelse; plast er omkring 0,1 mm.

Føl: De fleste smartphones i dag har Gorilla Glass eller nogle andre ridsefast skærm. Når du tilføjer en plastik beskytter, kan du føle forskellen, når du bruger din telefon; især med hensyn til hvor glat fingeren glider. Hærdet glas beskyttere føler sig mere som den oprindelige skærm.

Look: På grund af deres tykkelse, vil glas beskyttere bule ud en smule mere end plastik. Dette er især mærkbar på enheder som iPhone 5 eller HTC One. Beskytteren er lidt hævet fra den flugter finish af siderne, som kan være et æstetisk problem for nogle. På iPhone, det betyder også dit hjem-knap er forsænket mere end du er vant til. Jeg ved 0,5 mm virker som et lille antal, men du kan mærke forskellen.

Installation: Hvis du har installeret en plastik skærmbeskytter, du ved, hvor svært er processen. Der er forskellige former for glas beskyttere (fuld-klæbende eller bezel-lim), men generelt, de er lettere at installere, hvis du bruger et kvalitetsprodukt. Selvfølgelig, vil du stadig nødt til at rense skærmen først.
Har jeg brug for en Protector på min glasskærm?

Skærmbeskyttere er ikke så nødvendigt som de engang var, men de kan stadig være nyttig. Din skærm Gorilla Glass kan stadig få ridset med sandet i lommen, og kan revne, hvis du taber din telefon. Den dårlige nyhed er, at hærdet glas beskyttere er også fejlbarlige til de samme spørgsmål, men det er langt nemmere at udskifte glasset beskytter end telefonens skærm selv. Hvis du har haft en alt for mange ridser i fortiden, er det en god måde at beskytte din telefon og få det bedre glas føler.
Hvilke Glas Protector Skal jeg få?

Jeg er ikke en fan af de billigere varianter (læs: $ 10 og mindre) af hærdet glas beskyttere på grund af dårlige erfaringer med dem, men der er masser af mennesker, der er tilfredse med dem. Bortset fra anlægget, jeg har fundet to problemer med disse. Første, oleophobic coating og kvaliteten af ​​glasset er bare ikke godt nok. Du vil se fingeraftryk, og du vil være i stand til at fortælle, at det ikke er så god som den faktiske telefon. For mig, der besejrer formålet med et glas beskytter. For det andet, jeg har problemer med multi-touch input, mens gaming når mere end to fingre er involveret. Dette er ikke en Issue men det kan være frustrerende til tider.

Hvis du køber en hærdet glas skærmbeskytter, giver det mening at bruge lidt penge og gå efter de lidt dyre. I nogen bestemt rækkefølge, ville mine anbefalinger være Zagg invisibleSHIELD, den Spigen Glas.t eller Armorz Stealth Extreme R, baseret på flere anmeldelser rundt omkring på nettet. Af disse er Spigen Glas.t tilbyder en billig erstatning politik i et år.

 Ligegyldigt hvad du køber, er du nødt til at være forsigtig med én ting: Køb en beskytter lavet til din enhed. Den "det ser det samme" eller "den slags passer" idéer er en fælde, og du vil fortryde det. Disse beskyttere vil komme løs i sidste ende, eller passer på en måde, hvor du bruger dem er ikke behageligt.

yderligere