Login
Register
startmenuen

6 Super Cool Seværdigheder i Dubai

1- Go Sand-boarding
Sand- boarding er en bestyrelse sport ligner kun snowboarding på sand (duh), det er super sjovt og eventyrlysten på sin egen måde! Det er en fantastisk måde at udøve også ved at arbejde ud disse benmuskler går op Klit, hver gang du glide ned!

2 Tilbring dagen på The Beach
Stranden ved Meraas er det eneste sted i Dubai, hvor du kan mærke sandet mellem tæerne øjeblikke før dykning i en shoppingtur på en af ​​vores mange håndplukkede forretninger. Så uanset om du ønsker at gå til en løbetur på vores formål bygget løbebane, spise frokost på en af ​​de 45 caféer eller restauranter, fange en film på regionens største open-air strand biograflærred, shop på en af ​​vores unikke forhandlere eller blot kick-back på sandet og fange nogle solen - hovedet ned til stranden.

  • Atlantis The Palm

3 BurJuman vært Ripe Night Market
BurJuman Centret vil være vært en af ​​UAE mest populære fødevarer og håndværk markeder starter ved slutningen af ​​august i et forsøg på at give samfundet beboere adgang til friske råvarer og give en sjov begivenhed for Dubai beboere. Fra den 27. august 05:00

4 Besøg Dubai Desert Conservation Reserve
Dubai Desert Conservation Reserve (DDCR) er UAE første nationalpark. Nøje planlagt genoptræning gennem årene har resulteret i et beskyttet miljø for den sidste af de ørkenen vildmarker. Med den hurtige udvikling af Dubai som en vigtig business center i Golfen har Dubai regering længe erkendt behovet for at bevare sin unikke og smukke ørken levesteder, og de mange truede dyre- og plantearter inden. Denne unikke reserve blev oprettet for at beskytte disse truede arter og for bevarelsen af ​​det naturlige ørken levesteder og arv.

5- Tag en dagstur til Moon Island
En hel dag ved stranden ?! JA tak! Besøg Moon Island at gøre fiskeri, svømning, snorkling, solbadning, vandski og grill. Bestil din rejse med FISHFISHME!

Moon Island er 70 Kms væk fra Dubai kystlinjen. Den eneste måde at komme dertil er med en båd, medmindre du virkelig ønsker at svømme! de kalder denne ø "Månen Ø" - på grund af sin halvmånen form. Dykning og snorkling her er nogle af regionens bedste - jeg fik endda at svømme der, og vandet er krystalklart!

6- Tag en Hot Balloon Ride Over the Desert
Din ballon letter fra vores udpegede tage off site i ørkenen off fra Dubai - Al Ain Road i området Dubai Desert Conservation Reserve .. Det er omkring 35 minutters kørsel fra Burj Khalifa. Du tager off siden og ofte flyve over Dubai Desert Conservation Reserve, hjemsted for mange indfødte arter som Oryx og gazeller.

yderligere