Login
Register
startmenuen

Klimaanlæg Energieffektivitet

Fordi værelse klimaanlæg bruger meget strøm, er alle nye værelse klimaanlæg forpligtet til at foretage en EER eller Energiklasse, som måler apparatets evne til at omdanne energi til køling. Jo højere EER, jo bedre. Selvom klimaanlæg bygget før 1991 kan have en EER af 5, er nyere AC enheder skal have EER på 8,0 eller derover. ENERGY STAR -mærket enheder har ratings så højt som 11,5.

En høj EER hjælper også miljøet ved at reducere udledningen af ​​drivhusgasser. Tjek den gule Energi Guide® etiket på nye værelse klimaanlæg, når du er ude. En EER på 10 tager halvdelen af ​​energien i en 5 EER.

En af de bedste måder at sikre effektivitet er at købe den rigtige størrelse vindue, væg eller værelse klimaanlægget. For en forklaring på, hvordan man størrelse en af ​​disse enheder, sammen med en dimensionering diagram, se Dimensionering a Room Air Conditioner, nedenfor.

Disse energieffektive funktioner bidrage til en stærk EER og giver større bekvemmelighed og komfort:

Variable Fan hastigheder. Flere hastighedsindstillinger giver dig større kontrol over luftstrømmen, som også hjælper med at spare penge.
Frigidaire

State-of-the-art AC enheder tilbyder nemme at bruge digital kontrol med indstillinger energieffektivitet. Shop for klimaanlæg nu.

Digital Temperature Control. Evnen til at styre temperaturen af ​​grader-stedet for med enkle høj eller lav indstillinger som tidligere modeller havde-giver mulighed for større komfort samt øgede energibesparelser.

Programmerbar Termostat. Selvom det kommer som en præmie, kan du ønsker at betale lidt mere for en AC enhed, der lader dig programmere ønskede indstillinger til forskellige tidspunkter af dagen og natten.

Let at adgang filtre. Filtre fjerner støv og andre allergener fra luften. Filtre, der glider ud gør rengøringen dem et snuptag. Regelmæssig vedligeholdelse vil forlænge levetiden på din klimaanlægget og holde det opererer på fuld effektivitet.

Sleep Indstilling / Energi-Saving-indstilling. Enheden fungerer ved en meget lav indstilling i natten timer, hvilket gør rummet mere behageligt til at sove og samtidig spare på energiomkostningerne.

Timer. Timere er en enklere og billigere alternativ til programmerbare termostater. Bare sæt den tid, du ønsker AC at starte eller stoppe. Timere lade dig komme hjem til et hus, der allerede er cool uden konstant kører klimaanlægget, mens du er væk.

yderligere