Login
Register
startmenuen

For at se 10 Tips To små Groen

Newsflash: dunn Looking har ofte meget at gøre, hvordan du kjole. Bestemt, kost og motion hjælp, men der er masser at for brug af mode at sige, synes lange, slanke, og tyndere i reglen. Her bryder vi ned 10 tips til at klæde to Gro? S tyndere, og fylde dig ind på hvad man ikke skal bære, når en slankere silhuet leder.

1. Swap løs boxy toppe til Skinny bluser gemt i mørke jeans.
En velsiddende bluse og mørke jeans bare vil forlænge hele din krop.

2. Køb tøj i den rigtige Gro? E.
Nogle gange er vi ikke tilfredse med nummeret på etiketten, så vi ender med at købe tøj, der er for lille. Newsflash: Hver mærke Gro s anderledes, så hvis du er shopping i en billigere hukommelse e, vil du helt sikkert være en stor ere Gro være så hvis du køber designer ?. Plus 2, et par jeans i en S køb Gro? Er ikke rigtig lide en e 2 Great udseende, hvis de ikke passer. Du vil kun ende op med den frygtede muffin top. Vi lover taxieren Hvis det er nødvendigt, vil du se meget slankere i slutningen.

3. En hofteholder er den bedste ven af ​​pigens
Der er en grund til, at det kaldes cinching. en tynd bælter med en bølgende op, vil frakke eller kjole parring suge i taljen, for at se inches mindre.

4. Sort er altid på mode
Uanset hvilken farve den tendens du jour, er der intet helt så slankende og lo vrede ender ligesom farven sort. Hvis alt er sort for dig for kedeligt, tilføje en lys pumpe, en mættet håndtaske eller neon Mütze i blandingen for et ekstra pop.

5. Maxi Kjoler Du vil ikke se slankere.
Dette er meget enkelt: Hvis du køber noget, der er formet som et telt, vil du ligne et telt (medmindre du Cinch, se Tip # 3!). I stedet købe tøj, der fremhæver din naturlige kurver.

6. Vælg de bedste bukser skåret for din krop
Caroline Belhumeur Club Monaco VP of Womens design, så lad os i nogle af deres yndlings bukser beslutninger en slanke og slank udseende. "The Olga bukser, der har en skræddersyet noget højt, slankt, er ved lårene, og boot-cut fleste kropstyper ankom," sagde Belhumeur. Hun tilføjer: "Hvis du har et stort ere Beinoffnung, så skal du betale Sophie bluse, accenter med en bred bælte slankende effekt for at fortsætte."

7. Prøv en hud-tonet hæl
Intet nåede kroppen som en kød-farvet sko. Ligheden med din hud tone at give den illusion, at du trækker dine ben for dagen.

8. Bliv BFFs med din Schneider
En skrædder er nok din vigtigste aktiv, når det kommer til dressing tyndere. En god skrædder kan gøre alt, hvad du ejer brugerdefinerede andre til at passe din krop, fordi lad os se det i øjnene, var vi ligesom Gisele Bundchen ikke bygget. Og hvis vi ikke allerede har gjort det klart nok, den rigtige pasform er alt. Fra Hülsen afkortning, klemme waists, nederdele vandring op og endda sæde for en vinterfrakke ændret, kan en skrædder mirakel arbejde på din garderobe.

9. Valg det rigtige segment
En godt-cut V-hals, Du kan nemt gøre det ligner du natten over har mistet 5 pounds. dette valg lavere afsnit, fremkomsten af ​​en spare'm vrede ender lodret linje vil skabe. Dette gælder især for store e tænke sig kvinder, der kvalt af overdreven halsudskæringer søger risiko.

10. Det er, hvad betaler under
Vi kan ikke sige nok om den rette fundament for valg, men det område, at mange kvinder synes at stadig ikke i den rigtige bh til at vælge. den korrekte e Iført Bra Gro? Du kan straks giver et brystløft at skabe en slank figur.

yderligere