Login
Register
startmenuen

Den bedste madras til en god nats søvn

At købe en ny madras? Her er nogle tips til dig at finde den rigtige madras.

Du tilbringer omkring en tredjedel af hver dag i sengen. Hvorvidt den tid lykkeligt slumrende - eller vende og dreje - afhænger meget af din madras.

"En madras, en person, der påvirker søvn," siger Michael Decker, PhD, RN, lektor ved Georgia State University og talsmand for den amerikanske Academy of Sleep Medicine.

En måde at din madras har påvirket søvn at gøre med netværket af fine blodkar, kaldet kapillærer, turen under huden.

"Når du er på en hvilken som helst del af kroppen over en længere periode, er vægten af ​​det reduceret med blodgennemstrømningen gennem disse blodkar, fratage huden af ​​ilt og næringsstoffer," siger Decker. Dette bevirker, at nerveceller og smerte receptorer i huden for at sende en besked til din hjerne til at rulle for dig. Uber ruller bakke blodgennemstrømningen i området, men kort også afbryder søvn.

Ideelt set en madras, der reducerer trykpunkter på kroppen, bør du give en bedre nattesøvn, siger Decker. Men det ideelle madras er forskellig for hver person.
Hvilken madras er den rigtige for dig?

at finde den rigtige madras er ikke kigger over den højeste-tech mærke eller bruge de fleste penge. "En meget dyrere madras betyder ikke nødvendigvis, det er bedre," siger Decker. En høj pris er et produkt af de to materialer, der går ind i madrassen, og marketing er, at det bidrager til at sælge.

I stedet navn på pris og mærke fokus, tænker over det, hvad du ønsker i en madras. "En madras markering er meget personligt," siger Decker. Nogle mennesker foretrækker en fastere madras; andre foretrækker en blødere stil.

Selv om det viser sig ikke megen videnskabelig dokumentation for, at en type madras vil hjælpe dig med at sove bedre end andre, mennesker med visse medicinske tilstande synes lettere på en bestemt madras stil at hvile.

Enhver med Rucken- eller nakke smerter bør have en Guldlok tilgang til madras køb take: ikke for hårdt og ikke for blød.

"Hvis du er for bløde er [af] en madras, vil du begynde at bunden falder ned. Men alt for hårdt en madras du har for meget pres på korsbenet og skuldrene og på ryggen af ​​hovedet," siger Howard Levy , MD, en Emory University assisterende professor i ortopædi, fysisk medicin og rehabilitering.

yderligere