Login
Register
startmenuen

Kend din business etikette kvotienten

Vis sociale medier kyndige med forretningsforbindelser.
Der er mange måder, som vi uforvarende overtræder etikette regler i sociale medier. Tag Facebook for eksempel. For de fleste mennesker, "venner" på Facebook omfatter familie, venner og forretningsforbindelser. Du kan dele med familie og venner hvert minut detalje i dine bestræbelser; fx hvor mange miles du kørte eller hvor mange omgange du svømmede på en given dag.

Men det er ikke for hensigtsmæssigt at oversvømme dine forretningsforbindelser med disse oplysninger på daglig basis. Overveje at oprette en særlig Facebook-gruppe kun for familie, venner eller andre ligesindede sport entusiaster i din omgangskreds. På denne måde behøver du ikke ender med fortrængning af newsfeed dine forretningsforbindelser med den daglige fordøje, som kunne tvinge folk til modvilligt deaktivere foder til alle nyheder fra dig.

Må ikke udelukke andre fra samtalen.
Når du er i selskab med kunder eller kolleger, vogte hvisker en side kommentar eller fortælle inde vittigheder. Disse udelukke andre, og udelukkelse er ikke et smart træk. Folk ilde op. Det er heller ikke for hensigtsmæssigt at tale på et sprog, som andre ikke forstår. Så hvis dit modersmål ikke er engelsk, afholde sig fra at tale med kolleger fra samme land i et fremmed sprog, der ikke forstås af alle til stede.

Respekter folks navne.
Afstå fra at bruge et kaldenavn for en klient eller forretningsforbindelse, som du lige har mødt. Start med deres formelle navn-f.eks., Thomas-og derefter se for tidskoder de giver. Hvis de underskriver deres e-mail til dig som Tom, så ved alle midler, bruge Tom i den næste interaktion. Nogle mennesker er meget specielt om deres navn og ikke værdsætter det bliver afkortet til Jen, hvis deres navn er Jennifer.

Når du sidder ved en hosted business middag for 10, når det passende at begynde at spise? Hvad er det rigtige at gøre, når nogen hænder du et visitkort?

yderligere