Login
Register
startmenuen

Aluminum vinduer ramme

Valg af type vindue & glasdør system, du vil bruge til dit projekt er ikke så nemt en opgave, som det plejede at være. Bare et par korte år siden var det så simpelt som at vælge mellem træ eller metal indrammet vinduer og glasdøre. Dengang livscyklusomkostninger, energi ratings eller "grønne" overvejelser var ikke engang en faktor. Vi lever nu i forskellige tidspunkter.

Til at begynde med, alle vinduer og glasdøre bruger de samme kilder til glas i forskellige kombinationer afhængigt af dine behov og specifikationer projektets. Den type glas du vælger til dit projekt er den # 1 energimæssige ydeevne baseret beslutning, du bliver nødt til at gøre. Da glasset valg er de samme for alle mærker af vinduer og glasdøre den eneste anden overvejelse venstre er, hvilken type af rammer til at bruge.

Det ser ud til, at alle producenter har hoppede på den energi og grønne tog som et salgsværktøj for at fremme deres respektive produkter. Ingen, dog kan matche vores samlede livscyklus besparelser. Så her er et par enkle punkter at huske på, når de foretager dine valg.

Aluminium: Hvis du starter med førsteklasses kvalitet, aluminiumsrammer solide og en finish af høj kvalitet, vil du være at fjerne års omkostninger og tidskrævende vedligeholdelse.

Aluminium er en rigelig ressource, der udgør 8% af jordskorpen. Det er enkelt at minen, smelt og bruge, og det er et af de mest genanvendte materialer på forsiden af ​​planeten. Det er almindeligt accepteret, at genanvendt aluminium vil have en levetid på århundreder i sin anderledes produkt bruger. Aluminum indrammet vinduer og døre ikke gøre det til lossepladser. Aluminium høje bjærgning / recycle indløsning værdi gør det noget, der er efterspurgt og nemt bjærget.

Intet slår aluminium for varig styrke gennem ekstreme varme og kulde. Ounce for ounce, aluminium er det stærkeste byggemateriale du kan købe for et vindue eller dørkarm i dag. Det er også yderst stabil gennem de vidtrækkende temperaturer de ekstreme klimaer i både de mest nordlige og sydlige regioner i vores verden. Mens andre vinduesrammer strække og skrumpe, bøje og kæde gennem hvert år af frost og bagning varme somre - aluminium konsekvent holder sin form.

I dit hjem eller forretning, stivhed aluminium betyder, at dine vinduer og døre er mere modstandsdygtig over for deformation forårsaget af klimatiske forandringer og opbygning af bevægelser, der opstår over tid. Det har forsket og rapporterede, at aluminium er 43 gange stærkere end træ og 340% stærkere end vinyl. Aluminum vinduer og døre modstå udvidelse og sammentrækning 2,6 gange bedre end vinyl rammer og de modstå hævelse og skrumpende langt bedre end alle trærammer. På grund af dette, vil aluminiumsrammer holde deres form i åbningerne vindue og dør, og så vil de tætningslister, der holder dit hjem og virksomhed komfortabel og energieffektiv. I det lange løb dine vinduer vil vare længere og kræver meget lidt, om nogen vedligeholdelse, så afkastet af din investering vil altid være betydeligt bedre med aluminium end alternativerne.

Husk, vi ikke fælde træer eller brug olieprodukter til at fremstille det bedst mulige valg for dit vindue & dør behov.

yderligere