Login
Register
startmenuen

Få venner med servitrice / tjeneren

Jeg plejede at joke, at jeg ønskede at være en "ravn-hår, tærte-pløjet detektiv", og jeg kunne nogle gange foregive jeg er en spion. Når jeg går til en ny restaurant, jeg sætte disse faux detektiv færdigheder til at arbejde. Den første opgave, når du ankommer til restauranten er at hverve serveren som din partner-in-kriminalitet; de kan hjælpe dig med at forstå alt, hvad der kan ende på din tallerken. (Og det er gjort lettere af online Recon du gjorde for at gennemgå menuen på forhånd.)

Jeg vil ikke lyve: Det kan føles ubehageligt nogle gange til at bede om, hvad du har brug for, men husk, at i restauranten, du betaler fanen, og du har ret til at få præcis, hvad du ønsker på din plade (indenfor årsag) . Her er nogle tips og spørgsmål til at hjælpe dig hold op med din server og få den information du behøver for at gøre solide valg.

Ringe fremad: Især i fine dining eller familieejede restauranter, personalet virkelig ønsker at gøre dit madoplevelse bliver behageligt. Du kan næsten altid ringe i forvejen for at stille spørgsmål og lave specielle ønsker - espcially nu, at så mange restauranter er mindst opmærksomme på fødevareallergi og så mange diners behov for at blive glutenfri. Vær ikke bange for at bede om, hvad du har brug for; Det gør ofte folk føler sig godt til at imødekomme dine behov, især hvis det betyder gentage business.

Spørg om gluten: Restauranter har virkelig brug for at blive mere følsomme over for behovet for glutenfri muligheder for allergi og betingelser gerne Cøliaki. Du har stadig nødt til at være opmærksom på glutenfri valg, der involverer korn og mejeriprodukter, men en glutenfri menu er et godt udgangspunkt for at stille spørgsmål og finde måltider, der ikke indeholder problematiske ingredienser.

Sig "nej" til de pre-meal freebies: Der er absolut intet gratis om et brød kurv, en skål af jordnødder eller kurv af tortilla chips. De er ligesom en djævel forsøger at lokke dig ned et forbudt og farlig vej. Når serveren skal forsøge at levere disse startere til dig med din menu, smil og fast sige "nej, tak." Hold kurvene af bordet for din fred i sindet.

Spørg om olier: Medmindre andet er angivet på menuen, de fleste restauranter bruger raps olie til deres grill, pan stegning, friturestegning, og salater. Hvis du ved, du er følsom over for olier højt indhold af omega-6 fedtsyrer, undgå dybstegte fødevarer og bede om at have dit måltid tilberedt i smør eller olivenolie.

Foretag udskiftninger: Ændring menuen er en del af det sjove! Det er ret nemt at bytte side retter - anmode om en skål med frugt i stedet for toast til morgenmad, for eksempel - eller bede om dobbelt ordrer af gode ting som grøntsager. Ja, kan du blive opkrævet en lidt ekstra på din regning, men det er værd at investeringen at få mad din krop har brug for.

Vær kreativ: Spil dit eget spil af Mix og match fra elementerne i menuen til at skabe nye kombinationer kokken aldrig betragtes som "You Know hvordan du kunne gøre det?". Anmod veggies med sauce i stedet for pasta, for eksempel, eller bede om sandwich fyld på en seng af salat i stedet for mellem skiver brød. Selv en pizza shop bør være i stand til at imødekomme dig med en "Salat" lavet af pizza toppings. Alt det kræver er din fantasi og en behagelig anmodning.

Er det hjemmelavet? Vidste du, at flertallet af restauranter i USA betjenes af én fødevareforsyning selskab til alt fra frosne fødevarer til at producere og alt derimellem? Det betyder salatdressing kunne gøres på en fabrik og sandsynligvis omfatter junk ligesom høj-fructose majssirup, soja og majs. Spørg din server om ingredienserne i salatdressinger, og hvis det er kommercielt fremstillet, vælger i stedet for eddike eller citronsaft og olivenolie til din salat. Ditto til supper, pasta saucer, salsa, og kartofler. Spørg altid, hvis disse ting er foretaget internt.

yderligere