Login
Register
startmenuen

Køb på et websted, der tilbyder flybillet

Forbered ekstra pose Gebyrer Forskellige flyselskaber har forskellige politikker på bagage. De fleste afgift for kontrolleret poser og nogle endda gebyr for carry-on. Du bør faktor, der ind i din beslutning om køb. CheapAir gør at nemt: når du ser en liste med fly muligheder på vores hjemmeside, bare holde musen over nogen af ​​dem med musen, og du vil se, blandt andet, det beløb, som flyselskab gebyrer for poser.

Med nogle flyselskaber er det også vigtigt, at når du køber din billet, betaler du for dine tasker i god tid ved at gå til flyselskabet websted, fordi de kan opkræve en præmie, hvis du vente, indtil du kommer til lufthavnen. Læs mere om flyselskab bagage gebyrer, og hvad du behøver at vide, før du flyver.

Check Lufthavne Alternate Hvis der er mere end en lufthavn i nærheden af ​​din oprindelse eller destination byen, kontrollere dem begge. Jo flere muligheder du har i form af lufthavne og rejsedatoer, jo mere sandsynligt, du vil finde, hvad der kan være en af ​​de sidste rabat pladser til hvor du skal hen. kontrollerer CheapAir automatisk nogle nærliggende lufthavne for dig (San Francisco og Oakland, Miami og Ft Lauderdale,. New York og Newark, Washington, DC og Baltimore), men hvis du er villig til at bruge andre suppleanter, bør du tjekke dem, også ved laver separate søgninger.

Break up familier eller grupper i separate køb Denne ene lyder ulogisk - jo flere mennesker, der går, jo bedre sats bør være, ikke? Det er sjældent tilfældet med flyselskaberne; "gruppe rabatter" er få og langt imellem. Fordi flyselskaber vil typisk begrænse antallet af pladser pr flyvning de sælger på deres laveste sats, nogle gange kan man faktisk prissætte dig selv lige ud af en god handel simpelthen ved at have alt for mange passagerer. Hvis for eksempel, Airline X har to pladser tilbage på en flyvning på $ 100 og en masse andre sæder til rådighed for $ 150, hvis du gør en søgning efter en gruppe på fire, den pris, der vil komme tilbage vil være $ 150.

Men hvis du søger efter to pladser på et tidspunkt du kan købe to for $ 100 og kun betale de ekstra $ 50 for den anden to. Hvordan ved du, når du gør dette? Altid søge først for hele din gruppe på én gang for at sikre, at flyvningen har nok pladser til at rumme alle.

Så prøv den samme søgen efter en mindre gruppe. Hvis prisen kommer ud lavere for mindre gruppe, købe pladser til mindre gruppe, og derefter gøre en efterfølgende søgning for resten af ​​din fest. Det kan være et stort arbejde, men, hey, hvis det sparer penge ...

yderligere