Login
Register
startmenuen

5 tips til at vælge den rigtige Møbler

Som vi alle ved, at vælge den rigtige møbler er mere end forelsket i sin oprindelige skønhed. Stilen og konstruktion af møbler skal holde i mange år, så overvejer de forskellige detaljer og kvaliteten af ​​konstruktionen af ​​et bestemt stykke er en god måde at hjælpe forsegle handlen og lidt pro vejledning skader aldrig.

Jeg mødte op med møbeldesigner Reagan Hayes på Fashionphile for at se et par af hendes stykker. Hun gav mig også et par tips til at finde den perfekte møbler brik. Konstruktion: Du ønsker møblet til at føle sig fast og tung. Undgå spånplade og lys aluminiumsrammer og holde fast i massivt træ konstruktion. Massivt træ rammer vil generelt vare meget længere og er standarden for fine møbler.

Men sørg for, at prisen er i overensstemmelse med dine forventninger til, hvor lang tid det stykke kommer til at vare. Puden er også et vigtigt punkt at overveje, når man ser på byggeriet. Før du køber noget, giver det sidde test. Uanset hvor smuk din nye polstring brik er, vil du ikke nyde det, hvis det ikke er behageligt. Silhouette: Er den almindelige form af stykket trendy eller vil det stå sin prøve? Et møbel er en investering i dit hjem og siger en masse om dig. Vælg en silhuet, som du vil elske nu og i fremtiden.

Det betyder ikke, dog, at du skal vælge noget uformelige eller uden stil. Uanset om dine præferencer er moderne eller traditionelle, er der mange opdaterede muligheder på markedet. Finish: Hvis din møbel har nogen udsatte træ, pletten eller slutte farve er et vigtigt punkt at overveje. Mange stykker kan ændres dramatisk ved farven af ​​finish. Du kan nemt tage en stol fra traditionel til moderne ved at ændre et kirsebær plet til en sort maling. Ligeledes vil en mahogni stykke malet hvid øjeblikkeligt blive vist mere feminin.

Stof: Lysere farvede stoffer kan være passende for en formel stue, foyer, eller soveværelse. hvis dette er et møbel, der vil blive anvendt hyppigt, foreslås det, at vælge en lidt mørkere stof. Den Uventet: Kig efter møbler, der har et element af det uventede eller har nogle personlighed. Den overordnede form af stykket kunne være lidt utraditionel, eller måske er der nogle interessante tufting eller søm hoved detalje. Uanset hvad, bør din personlige stil afspejles i møbel, du vælger.

yderligere