Login
Register
startmenuen

Mere om valg af tøj

Som du stirre på tøj i dit skab, Morning krus i hånden, kan du ønsker at tænke på vejret og se på andre elementer i din kommende dage. Hvad vil du gøre? Hvem vil tage dig? Måske vigtigst, hvad er dit humør? Forskellige tøj farver udstråle forskellige følelser og betydninger og kan påvirke farve - og afspejler - dit humør, siger farve konsulent Mary Ellen Lapp, forfatter til The Color of Success.

Det vil sige, det tøj farver, der vælges vigtigt ikke kun den farve personlighed til at kommunikere, men også i form af din følelsesmæssige sundhed og stemninger af dem omkring dig. Find betydningen bag populære tøj farver for at sikre, at du har det rigtige budskab at sende.

Tøj farve personlighed: Rød

Hvis du ønsker at få bemærket - kvinder eller mænd - gøre din kjole farven rød. "Røde konnotationer af seksualitet, livlighed, og nogen ansvarlig," siger David Zyla, Emmy Award-vindende stylist og forfatter til The Color of Style. Flere undersøgelser på farven rød har vist, at det har en stærk indflydelse på adfærden. Farven rød kan påvirke vores opmærksomhed span og andre mennesker synes at gøre det mere attraktivt. Ifølge nyere forskning offentliggjort i tidsskriftet PLoS One offentliggjort, kvinder selv ubevidst kan bruge farver til at formidle seksuelle signaler rødt tøj.

Tøj farve personlighed: Blå

Har en brainstorming session på dagsordenen? Sats på en blå kjole farve. "Blå inducerer hvile og afslapning," siger Lapp. Det er ikke underligt, at folk i blå tøj farver, der føler sig mest komfortable, tilføjer hun. Denne følelse af ro er en kreativ atmosfære befordrende. Forskning ved University of British Columbia, der gennemføres i fundet, at, fordi folk forbinder blå med åbenhed og fred, de føler sig mere trygge ved at udforske deres ideer, når de er omgivet af den beroligende farve.

Tøj farve personlighed: Sort

Sort fleste mennesker har en tendens til at være standard farve af tøj, hvilket er forståeligt - det er let at bære og går med næsten alt. "Black som en farve af tøj kan være elegant, formel, og fjern" siger Zyla. Sort kan også have negative konnotationer, men. En undersøgelse på University of Florida fandt gjort ishockeyspiller sorte trøjer var mere iført at blive straffet for aggressive frispark end dem iført hvide skjorter, muligvis fordi sort er forbundet med en aggressiv stemning.

yderligere