Login
Register
startmenuen

Som vores traktor er altid opretstående

Hold øje med bælter og slanger. Hvis traktoren er udstyret med et hydraulisk system, det har en højtryks slanger og / eller rør og svigt af denne væske linje kan forårsage komponent (hydraulisk pumpe) svigt, tab af styring, eller andre problemer. Hvis en slange (eller bælte) er beskadiget, slidt eller brudt, skal det udskiftes. Hvis beslag eller forbindelser lækker, trække det eller udskift pakningerne.

Hold smurt bremsen stang, og sørg for, at bremserne sættes lig. Mange traktorer har mekaniske bremser, der drives af en stang og cam-system, i stedet for en master / slave system væske. Disse bremser er anbragt på de bageste aksler og fungere uafhængigt, så de kan bruges til at styre traktoren i snævre hjørner eller vende kørselsretningen. De bremse pedaler til road kørsel maske, så en pedal uheld sig selv ikke er aktiveret, får traktoren til at rotere, mens du kører med høj hastighed.

Se lektionerne. Hold øje med temperaturen, olietryk, og omdrejningstæller.

Temperaturmåleren bør mærkes med en normale driftsområde, men hver gang indikatoren siger temperaturen er over 220 ° F (104 ° C), motoren er overophedet.
Når udstyret med en dieselmotor, skal olietrykket mellem 40 og 60 være PSI.
Speedometeret viser, hvor mange omdrejninger krumtapakslen roterer. Dieselmotorer er konstrueret til at fungere ved lave hastigheder og en højere drejningsmoment end benzinmotorer, og "for høj hastighed" din motor, eller det kan ikke anbefales ved maksimal omdrejninger operation.

 Kontrollér filteret regelmæssigt. De fleste systemer på traktorer er udstyret med filtre til beskyttelse mod snavs, vand eller andre kontaminanter, der kan føre til svigt af komponenter.

Kontrollér brændstoffilteret for akkumuleret vand. De fleste dieselmotorer nødt til at adskille et vandfilter, som dieselolie tiltrækker fugt.
Kontrollér luftfilteret ofte. Traktorer er ofte drives i meget støvede forhold, og i nogle tilfælde, skal filtrene rengøres dagligt eller ugentligt. Rens luftfilteret med en butik vakuum eller trykluft, aldrig at vaske gennem dem. Udskift luftfilteret, hvis det ikke på tilfredsstillende rengøres, eller hvis filteret er beskadiget.

Tjek kølergitteret. Traktorer er ofte drives under forhold, hvor snavs på radiatoren kan ophobes, så de er nødt til normalt forhindre en forrude eller på grillen plantemateriale tilstopning insekter eller pollen fra køleren.

Smør din traktor. Traktorer have mange flere bevægelige dele, der kræver smøring at gøre end biler. Hvis du ser en del, der bevæger sig, for en smørenippel, og fedt. Med et fedt patron tryk pistol, rense ventilen, fastgøre slangen og pumpe fedt indtil den tilhørende forsegling begynder at ekspandere, eller fedt oser du kan se fra artiklen smøres. Se efter smørenipler på styretøj komponenter, bremse og kobling kobling og trepunktsophæng omdrejningspunkter.

Ældre traktorer kræver specielle smøremidler i gearene. Ofte kan det hydrauliske system og transaksel lager væske, og den forkerte væske, der anvendes forårsage alvorlige skader.

Overbelast ikke din traktor. Hvis du bruger din traktor til dyrkning eller slåning, bør der være en anbefalet størrelse lukning til det job, du gør. Som et eksempel, tegne ikke otte fod plæneklipper med en 35 hk traktor.

yderligere