Login
Register
startmenuen

Montering af gulve i lejligheden

Parket trægulve, undertiden kaldet træblok gulv, kommer i en række forskellige materialer og pletter. En parketgulv har en rig udseende, fordi det er sammensat af tusindvis af små stykker. Alligevel parket er let at installere. Du behøver ikke at bruge søm; blot indstille brikkerne i lim.

Underlaget skal være sund og fri for store bump eller dips, men det behøver ikke at være meget glat. Du kan installere parket over de fleste eksisterende typer gulvbelægning, så længe de er fastgjort på plads. Køb en høj kvalitet lim lavet til parketgulve.

All-formål eller gulv lim er ikke stærk nok. På beton er det bedst at inkludere et lag af polyethylen film, sveller, og et undergulv før om fliserne. Cut parket fliser ved hjælp af en håndsav, rundsav eller bajonetsav. Fordi stykkerne er små, undgå skader ved at fastspænde dem til et arbejdsbord frem for at holde dem i hånden.

1. Planlæg installationen. Planlæg installationen for at undgå at have smalle tops i synlige områder. Snap kridt linjer mellem midtpunkterne af væggene, som vist; linjerne skal være vinkelret på hinanden. Mål fra linjerne til væggene for at se, hvad der vil ske ved grænserne. De fleste parket fliser er præcis 12 inches firkantet, så planlægning er nemt. For at være sikker på dine beregninger, sæt fliser i tørre-run rækker på gulvet. Hvis layoutet fører til tops eller akavet stykker på omkredsen, flytte en eller begge layout linjer over ca.

2 inches, og tjek igen. 2. Læg parket fliser. Kontrollér igen, at layout linjer er vinkelret på hinanden. Få en firkantet start ved krydse ned et par 1x2s langs streger. Tunge og not kanter holde de senere kurser sandt. Brug en tandspartel (af en stil anbefalet af gulvet producenten) til at sprede lim over gulvet. Limen opstiller hurtigt, så anvende små sektioner ad gangen.

Tryk hver flise forsigtigt ind i lim, og skub den ind i sin nabo. Deltag fliser sammen med tunger og riller. Undercut beklædning støbning, når du støder det; skære fliser til at gå rundt andre forhindringer.

yderligere