Login
Register
startmenuen

Oprettelse af en Facebook annoncekampagne

1. Mine målgruppeindsigt. Facebooks Publikum Insights er en af ​​de bedste værktøjer, du har til din rådighed. Det væsentlige tillader dig at lære om specifikke målgrupper, før risikere dit budget eller målrette dem. Det virker ved minedrift tilgængelig Facebook-data og viser dig præcis hvem din målgruppe er, baseret på folk, der allerede kan lide din side.

2. Skab unikke reklame facebook sæt til hver målgruppe. En af de sobre funktioner i Facebooks annoncering platform er, at du kan oprette separate ad sæt til unikke publikum. Med andre ord, kan du oprette to forskellige annoncer og levere dem til to helt unikke publikum. Eller du kan oprette den samme nøjagtige annonce og sende den til to forskellige målgrupper. I sidste ende er resultatet bedre målretning. For eksempel, lad os sige, du er en forhandler, der sælger køkken forsyninger.

Måske har du en virkelig fantastisk nye rustfrit stål røreskål, at du forsøger at markedet til to forskellige grupper. I stedet for at levere den samme annonce til alle, kan du oprette to unikke annoncer og levere dem til to forskellige mål markeder. Den første annonce kunne være rettet mod professionelle kokke, mens den anden kan være fokuseret på ophold-at-home moms, der kan lide kvalitet kok-grade køkken forsyninger. De to annoncer vil være helt anderledes, til trods for at den samme vare bliver skubbet.

3. Ledsage annoncer med destinationssider. Meget sjældent bør du tilslutter en annonce til din hjemmeside eller produkt side uden først at skubbe besøgende gennem en destinationsside. Landing sider giver dig mulighed for at maksimere dine Facebook annoncering ved at uddanne brugere før beder dem til at købe.

4. Brug slående billedsprog Du vil høre folk lære hele kurser om, hvordan man skriver på Facebook annonce kopi, men en eller anden grund, er den samme mængde opmærksomhed ikke givet til de billeder, der anvendes i disse annoncer. Dette er uheldigt, da visuelle indhold er langt mere indflydelsesrig end tekstmæssige indhold.

5. Etablere et bud strategi og budget Endelig er det afgørende vigtigt, at du angiver et bud strategi og budget. Ellers vil du ende med at bruge måde mere end du havde tænkt dig. Heldigvis, Facebook gør dette nemt ved at tillade dig at bruge det, der kaldes Optimeret CPM. Uanset om du har en smukt udført hjemmeside, eller en fantastisk portefølje vil du ikke få meget langt, hvis du mangler tilstrækkelig SEO (søgemaskineoptimering).

Sagen er den, Google, Yahoo, og Bing er meget objektiv, når det kommer til ting som sitemaps, alt tags, og søgeord - for blot at nævne nogle få. Forståelse af terminologien er egentlig ikke så vigtigt, men forstå, hvordan at forbedre din SEO er. Hvad er Søgemaskineoptimering (SEO) SEO er den proces, hvor trafik til dit website er forbedret fra søgemaskiner som Google, Yahoo og Bing via organiske eller algoritmiske søgeresultater i søgemaskinerne. Jo højere et websted vises i søgeresultaterne, jo højere antallet af besøgende på siden vil modtage fra søgemaskinen. Der er flere metoder til at forbedre dine sider ranking uden at underkaste sig de betalte ordninger, der tilbydes af søgemaskiner. Nedenfor, og i nogen bestemt rækkefølge, er 10, som vi mener er helt afgørende!

1. sidetitler Titlen tag bruges af søgemaskiner til at få vist en side i søgeresultaterne, samt vist øverst i browseren. Disse tags fortæller søgning edderkopper og brugere, hvad din side handler om. Google viser kun mellem 50-60 tegn i deres titel-tags, derfor er det vigtigt at holde beskrivelser kort, overbevisende og relevant. Søgeord og side emner bør funktionen fremad.

2. Nøgleord Placeringen af ​​søgeord i hele dit websted er måske en af ​​de vigtigste SEO taktik. Det er nyttigt at tage hensyn til, hvordan en person vil søge efter oplysninger på den specifikke service eller produkt, du tilbyder, da de søgeord, de bruger er sandsynligvis være de søgeord, du vil bruge. MEN sørg for at du ikke tilføje latterlige beløb af søgeord, især hvis de er relateret, da dette kan føre til at dit websted bliver markeret som spam. Søgemaskinespiders er programmeret til at ignorere 'søgeord-stuffing ".

yderligere