Login
Register
startmenuen

5 ting hver Real Estate Pro kender

Undersøgelse Lokal Pricing De første ting at studere er de aktuelle prisudvikling i området. For eksempel bør en potentiel investor se på, om prisen på boliger er accelererer hurtigere i et område end i andre. Dernæst kontrollere, om den gennemsnitlige hjem prisen er mere end i andre nabobyer. Dette vil give en idé om, hvor de største efterspørgsel er. En anden grund til at studere disse tendenser er, at over tid, vil du begynde at udvikle en følelse for hvilke priserne er "fair" for visse egenskaber, og som er overpris.

For personer, der ønsker at købe egenskaber på det lavest mulige omkostninger, kan denne viden være uvurderlige. Kig efter en katalysator Et tegn på, at et område er up-and-coming, og at det vil være ønskeligt i fremtiden, er udvikling af ny infrastruktur. Når du ser nye veje og skoler bygges, er det et tegn på, at fællesskabet er indstillet til en vækst Spurt. Investering i en voksende fællesskab kan være meget indbringende. Desuden kan visse typer af udvikling, ligesom nye butikscentre, kan være særdeles attraktiv for boligkøberne, og kan også hjælpe med at holde skattegrundlaget lav.

Udforsk Low-Tax Alternativer Hvis der er to byer ved siden af ​​hinanden - den ene med høje ejendomsskatter (eller med gradvist stigende ejendomsskatter) og den anden med lave ejendomsskatter - den ene med de lavere afgifter vil normalt være mere efterspurgt. Ejendomsmæglere kan hjælpe dig med at afgøre, hvilke områder har de bedste og værste skat strukturer. Desuden kan en simpel opfordring til den lokale skat vurderingsmand afsløre hvor meget byen afgifter i skatter per $ 100 hus. Evaluatoren kan også lade dig vide, når sidste gang området blev vurderet ved township.

Tjek School Rankings Næsten hver stat rangerer sine skoler ved, hvor godt eleverne i hvert distrikt billetpris på test i matematik og engelsk. Skarpsynet investorer bør kigge efter skoler, der bevæger sig op eller er på toppen af ​​listen. Disse områder er ofte ønskeligt at forældre. Adgang til uddannelse kvalitet er et stort salgsargument for nye boligkøbere. Der er flere måder at finde disse oplysninger.

Tjek vores din tilstand bestyrelse uddannelse hjemmeside. Også PSK12.com har offentlige skole placeringer for de fleste stater i dets frie sektion. Besøger skolerne selv er også en god idé. Skoler, der rangerer højest er normalt ganske ivrige efter at give oplysninger. Se Outskirts Hvis egenskaber i en større by eller by er blevet overpris, de områder på de ydre frynser sandsynligvis vil snart være i efterspørgslen. Områder i nærheden af ​​større bus og jernbane transport er endnu mere ønskeligt

Næsten ethvert område, der er ved at installere en større tog stop eller en ny stor busrute vil se sin legendariske bestand gå op i værdi. For at finde ud af hvad der planlagt, kan du tjekke med den lokale jernbane eller busselskab at se om de vil udvide tjeneste i området. Den lokale rådhus eller planlægningsafdeling vil også have disse oplysninger. Bundlinie Det betaler sig at gøre dit hjemmearbejde og til at udnytte de lokale ressourcer til at afgøre, hvilke områder er varm nu, og endnu vigtigere, hvilke der vil være varmt i fremtiden. En stor del af oplysningerne er derude og fri for at træffe. Du skal bare være villig til at gøre det ben arbejde.

yderligere