Login
Register
startmenuen

Hvorfor drikke vand på flaske?

1. Støtte fordøjelse Mineralvand er også en stor kilde til sulfater, der hjælper fremmer fordøjelsen. Det er fordi sulfater stimulere bugspytkirtlen, så det frigiver enzymer, såsom amylaser, proteaser og lipaser, der hjælper fordøje maden ordentligt. Lav sulfat niveauer kan forårsage dårlig fordøjelse eller endda oppustethed, forstoppelse eller diarré. 2. Vedligehold muskel ydeevne Mineralvand, der er rig på magnesium kan også hjælpe spille en vigtig rolle i funktionen af ​​muskler. Det er fordi magnesium er et vigtigt mineral for vores krop, da det giver muskler til at slappe af og kontrakt ordentligt. Det er derfor, muskelsmerter og kramper er en af ​​de tegn på magnesiummangel.

3. Vedligehold Elektrolyt Balance Elektrolytter er salte (bicarbonat, chlorid, kalium og natrium), som forhindrer dehydrering ved at hjælpe cellerne i kroppen absorberer vand. Fordi mineralvand kan være en stor kilde til elektrolytter, er dem, der oplever en elektrolyt ubalance ofte bedt om at forbruge mineralvand for at genopbygge deres elektrolyt tab. 4. Reducer Nyre Stone Risk Læger anbefaler at øge dit indtag af væske for at hjælpe med at forhindre nyresten og det bedste valg er mineralvand. Normalt nyreproblemer finde sted på grund af calcium oxalat nyresten, men når du spiser mineralvand, der har tilstrækkelige mængder af calcium og magnesium kan hjælpe med at mindske koncentrationen af ​​calcium oxalat. Undersøgelser har også vist, at drikke mineralvand kan reducere en persons risiko for at lide urinsyre nyresten.

5. Bedre dit hud Mineralvand kan hjælpe bedre din hud på grund af dens høje mængder af silica, som kan styrke de svampede celler, der findes mellem elastin og kollagen fibre samt sinke rynkedannelse. Blot at drikke mineralvand vil hjælpe din hud, men du kan også bruge det i din skønhed regime. En fantastisk måde at rense dit ansigt, derefter tørre dit ansigt ved hjælp af et stykke vat dyppet i mineralvand og slut af med din fugtighedscreme. Du kan også sætte mineralvand på din toner pad før du tilføjer toner. Hvis du bruger hjemmelavede skønhedsprodukter eller våd din makeup før du bruger den, altid vælge mineralvand i stedet for postevand. Du kan endda forsigtigt sprøjte dit ansigt med mineralvand hele dagen, eller bruge det til hårspray. 6. Andre fordele Mineralvand kan hjælpe opdeling affaldsmaterialer i kroppen samt rense det af toksiner. Mange af de mineralvand tilgængelige har terapeutiske virkninger, der kan lette eller helbrede flere kroniske sygdomme og tilstande. Mineralvand kan også hjælpe med at lindre smerter og ømhed i forbindelse med gigt og gigt ved at reducere betændelse og hævelse af muskler og led.

yderligere