Login
Register
startmenuen

Uærlige Madras Salesman tricks til at holde øje med

Med rette eller urette, madras sælgere har et ry beslægtet med brugte bil sælgere. Ikke alle madras sælger passer denne stereotype, men de er derude. Jeg stræber efter hver dag for at være så åben og ærlig med mine kunder som muligt. Desværre, mange af mine kolleger og konkurrenter er ikke så nøje.

For at hjælpe med at bekæmpe dette, jeg har sammensat en liste over et par ting en uærlig madras sælger kan sige som du er ude madras shopping. Forhåbentlig hvis flere mennesker er bevidste om disse tricks, vil de stoppe arbejds- og sælgere vil stoppe med at bruge dem.
Du er nødt til at købe madras protector eller din garanti bortfalder

Dette er en jeg har hørt kolleger siger, og det gør mig krybe hver gang. Mens jeg KRAFTIGT anbefaler at bruge en madras beskytter af mange årsager, ikke køber en fra butikken ikke annullere din garanti. En madras beskytter vil bidrage til at bevare din garanti, uanset om du køber det fra butikken eller du går hjem senere og købe det fra Amazon.com, men det er ikke nødvendigt for garantien. Hvis din sælger forsøger at StrongARM dig til at købe en beskytter fra ham ved at lyve, hvad der ellers er han lyver om?

 Overselling madrassen garanti

Der synes at være en masse af garantiforpligtelser-relaterede dem her. Når en sælger siger et produkt har en garanti af en vis længde, skal du kontrollere, at det er en ikke-forholdsmæssigt garanti. En ærlig sælger vil fortælle dig lige op foran, "dette produkt har en 10 års fuld garanti efterfulgt af 10 års forholdsmæssigt garanti.« Eller de vil bare sige det har en "10 års garanti." En uærlig sælger vil fortælle dig " Dette produkt har en 20 års garanti! ", og derefter forlade off de detaljer, de sidste 10 år i garantien ikke rigtig tæller.

Hvorfor kan jeg ikke tæller virkelig forholdsmæssigt garanti? Lad os sige, du bruger $ 1000 på en madras. Hvis den har en 20 års fuld garanti, hvis det begynder sagging eller en spole pauser eller noget i år 18, får du en ny madras gratis, eller du i det mindste få den fulde købspris tilbage for at hjælpe genvælge. På den anden side, hvis du har en 20 år forholdsmæssige garanti og madrassen pauser, kun du får $ 100 tilbage for at hjælpe genvælge. Der er en stor forskel.

Igen vil ærlige sælgere være op foran om denne forskel. Uærlige sælgere vil forsøge at oversælge det.

Konklusion

Heldigvis findes ærlige sælgere, selv i madrassen industrien. Jeg fastholder stadig, det er bedst at gå ind i et showroom at afprøve madrasserne for støtte og komfort. Men, når du finder den rigtige madras, hvis sælger kryber dig ud, skal du ikke være bange for at foretage købet online. Omvendt, hvis du får en ærlig sælger, skal du ikke være bange for at give ham eller hende din virksomhed og fortælle dine venner.

yderligere